Οπαδοί της ΑΕΚ στην Ευελπίδων: Πέταξαν μπουκάλια σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους – Βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ένταση έξω από την Ευελπίδων από οπαδούς της ΑΕΚ. Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στα δικαστήρια οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι προκειμένου να απολογηθούν για τα δολοφονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.08) οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι -όπως έχει γίνει γνωστό- είχαν απευθύνει κάλεσμα στις 12:30 για συγκέντρωση (σ.σ. προκειμένου μετά να πάνε στην Ελευσίνα για την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή) την ώρα που απολογούνται οι Κροάτες χούλιγκαν και οι Έλληνες συνεργοί τους, για τα δολοφονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια είναι ισχυρά, με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται εντός του χώρου, ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο κλούβες της αστυνομίας.

    GLEARNET

    Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, με κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ να δημιουργούν ένταση, πετώντας μπουκάλια προς την μεριά των αστυνομικών και των δημοσιογράφων, που βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων.

    Σύμφωνα με Mega, νωρίτερα υπήρξαν και φραστικά επεισόδια προς τους δημοσιογράφους, τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους αστυνομικούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκτελέστηκαν με ένεση δύο θανατοποινήτες σε Φλόριντα και Μιζούρι

    Δυο άνδρες οι οποίοι είχαν καταδικαστεί στην ποινή του θανάτου για...

    Μουντιάλ 2026: Η Αγγλία άνοιξε τον δρόμο στην Ευρώπη – Οι 28 χώρες που έχουν προκριθεί

    Έγινε των προκρίσεων στο Μουντιάλ 2026, με το παζλ των...

    Euroleague: Η Εφές πλήγωσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, διπλό της Ντουμπάι στην Τουρκία

    Ο Ολυμπιακός «προδόθηκε» από τα 6,75 (9/26 τρίποντα) και είδε την Αναντολού...

    ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ: Στον Ευαγγελισμό ο Ρούτσι με υπέρταση και τάση λιποθυμίας

    Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Πάνος...