Ώρα Πατρών: Μια πόλη φιλόξενη για τα άτομα με αναπηρία

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Ώρα Πατρών αναφέρει: “Στις 6/9 ο επικεφαλής και στελέχη της Ώρας Πατρών συμμετείχαν στην πορεία με αμαξίδια και στα δρώμενα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού. Επίσης στις 9/9 παρευρεθήκαμε στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας.

    Επειδή ο πολιτισμός μιας χώρας χαρακτηρίζεται από τη συμπεριφορά μας  στα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης που διαμορφώνουμε στην πόλη, η παράταξή μας έχει επανειλημμένως καταθέσει προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Τα τελευταία γεγονότα με τις υποδομές που έπρεπε να είχαν γίνει στο 2ο Γυμνάσιο για να υποδεχτούν το μαθητή αλλά και τη δομή ατόμων με αναπηρία που φιλοξενείται με κακές συνθήκες στο κτίριο που ανήκει στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών καταδεικνύει, ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σαν Δήμος, για να δημιουργήσουμε εκείνες τις υποδομές για τα άτομα με αναπηρία.

    Πέραν της μιας εορταστικής ημέρας χρειάζεται μεγαλύτερη και εντονότερη προσπάθεια από όλους. Καλούμε λοιπόν τη δημοτική αρχή σε συνεργασία με τις παρατάξεις, τους φορείς και τα άτομα με αναπηρία να μεριμνήσει για μία πόλη προσβάσιμη και φιλόξενη για όλους, δίχως αποκλεισμούς”.

     

     

    Ώρα Πατρών: Μια πόλη φιλόξενη για τα άτομα με αναπηρία
    Ώρα Πατρών: Μια πόλη φιλόξενη για τα άτομα με αναπηρία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    IRIS: Αλλαγές στα όρια πληρωμών από την 1η Ιανουαρίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Πληρωμές μέσω IRIS μπορούν να πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα (1/12)...

    Φθηνότερο ρεύμα: Πότε συμφέρουν τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και τι πρέπει να γνωρίζουμε

    Από τις αρχές του 2026 μπαίνουν στη ζωή των καταναλωτών που...

    Το 2026 φέρνει αυξήσεις φόρων: Τι αλλάζει και τι θα πληρώνουμε κάθε μήνα

    Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναμένεται το 2026 να καταβάλουν συνολικά 73,477 δισ. ευρώ σε...

    Πάτρα: Εκαναν “φτερά” τα μηχανήματα ιστορικής λουκουμοποιϊας! Πώς “χτύπησαν” οι δράστες – φωτό

    «Φτερά» έκανε, όπως φαίνεται, ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανικής...