Οριστικά στην ΑΚΤΩΡ το έργο αναβάθμισης της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου – Τα επόμενα βήματα για τον οδικό άξονα

    Ημερομηνία:

    Οριστικά στην ΑΚΤΩΡ το έργο αναβάθμισης της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου. Με απόφαση του υπουργείου Υποδομομών και Μεταφορών ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού και αναθέτει τη σύμβαση στην μεγάλη τεχνική εταιρεία.

    Τώρα τα επόμενα βήματα είναι η συγγραφή της σύμβασης, η αποστολή της στο Ελεγκτικό Συνέδριο για να εγκριθεί, να παρουσιαστεί στη Βουλή και στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση, οπως αναφέρει το ypodomes.com

    Τα έργα εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν μέχρι το Φθινόπωρο του 2022. Η ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει το έργο με έκπτωση 47,59%. Συνολικά 11 σχήματα έδωσαν προσφορές για το έργο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η υπογραφή της θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς οι παρεμβάσεις κρίνονται κρίσιμες για τη μείωση των ατυχημάτων που συμβαίνουν σε αυτόν τον δρόμο. Η Πατρών-Πύργου σήμερα είναι μια από τις χειρότερες οδικές καρμανιόλες της χώρας με πολλά τροχαία θύματα.

    Παράλληλα το υπουργείο ΥΠΟΜΕ περιμένει την πολυπόθητη έγκριση της Κομισιόν για το έργο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Πατρών και Πύργου. Αυτό το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2024. Τα έργα αυτά θα τα αναλάβει η Ολυμπία Οδός καθώς το έργο θα ενταχθεί στην παραχώρηση του δρόμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για μία μοναδική συναυλία-γιορτή στην Πάτρα

    Η αναβληθείσα συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο πλαίσιο του...

    Εποχικοί πυροσβέστες Πάτρας για δωδεκάμηνη εργασία: «Δεν είναι μόνο δίκαιο, είναι αναγκαίο»

    «Το αίτημα για δωδεκάμηνη εργασία δεν είναι μόνο δίκαιο,...

    Επίσημο: Η Τoyota Gazoo Racing παρουσίασε τα GR GT και GR GT3

    Το GR GT είναι το νέο κορυφαίο σπορ μοντέλο...

    Δυτική Ελλάδα – ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΧ έπεσε σε κανάλι! Θρίλερ με τον οδηγό!

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patris News ένα...