Orlando LGBT+: «Επίθεση από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής στην Colour Youth»

    Ημερομηνία:

    Επίθεση από νεολαία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ νέων Αθήνας «Colour Youth», καταγγέλλει η οργάνωση για την ψυχική υγεία χωρίς στίγμα, Orlando LGBT+. 

    Σύμφωνα με ανάρτηση του Orlando LGBT+, είχαν προηγηθεί απειλές μέσω διαδικτύου, με αφορμή αφίσα για ένα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης. Η εκδήλωση τελικώς ματαιώθηκε.

    Φωτογραφίες από το σημείο μοιράστηκε στα social media η κλινική ψυχολόγος και συνιδρύτρια του Orlando LBTQ+ Νάνσυ Παπαθανασίου.
    Φλίγκος
    ICECAP

    Στο επίκεντρο της επίθεσης φαίνεται πως βρέθηκε μία διαφημιστική αφίσα του χώρου, για το πάρτι.

    «Η αιτία όμως για την επίθεση αυτή δεν είναι άλλη από το κλίμα ομοφοβίας και τρανσφοβίας που έχει καλλιεργηθεί και συνεχώς υποδαυλίζεται και τον σταδιακό εκφασισμό που δεν συναντά κανένα θεσμικό εμπόδιο», αναφέρει η οργάνωση. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...

    Η Πάτρα του «τότε» και του «σήμερα» – Δείτε πώς ήταν το σιντριβάνι της πλ. Γεωργίου και πώς κατάντησε… (ΦΩΤΟ)

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το έχουμε ξαναγράψει βάζοντας τις δύο αυτές...

    Στην Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης

    «Έλα στο χορό»: Με αυτόν τον στίχο από το...

    ΠΑΤΡΑ: Γίνονται ξενοδοχεία δύο επιβλητικά κτίρια στην Πλ. Τριών Συμμάχων

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Το Hotel Majestic, το ξενοδοχείο που ήταν...