Ωρωπός: Οι ιδιώτες διασώστες υποστήριξαν ότι η 69χρονη τους ζήτησε να την πλύνουν

    Ημερομηνία:

    Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εικόνα με το πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου του δήμου Ωρωπού να πλένει με το λάστιχο, γυμνή σε πυλωτή μια ηλικιωμένη γυναίκα πριν να την παραλάβει.

    Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, οι δύο άνδρες που απεικονίζονται στην φωτογραφία είναι «πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος».

    Για «άθλιο περιστατικό» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, διευκρινίζοντας ότι με αυτό δεν σχετίζονται εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και συνολικά στο υπουργείο. «Οι διασώστες μας σώζουν καθημερινά συνανθρώπους μας και δεν έχουν σχέση με απάνθρωπες συμπεριφορές» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του υπουργείου Υγείας επικοινώνησαν με τον Δήμαρχο Ωρωπού και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το συμβάν.

     

    «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ό,τι έχει συμβεί» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο κ. Γιασημάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια 69χρονη γυναίκα για την οποία υπήρχαν καταγγελίες ότι είναι σε κακή κατάσταση και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί με τις πληροφορίες να εμφανίζουν την γυναίκα να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όσον αφορά το ασθενοφόρο που παρενέβη είπε ότι «το όχημα ανήκει στον δήμο και τη διαχείριση έχει ιδιωτική εταιρεία»

    Περιγράφοντας το περιστατικό είπε στην ΕΡΤ ότι «οι διασώστες έπεισαν τη γυναίκα ότι πρέπει να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Όπως είπαν οι ίδιοι η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα μέρες πριν και έκανε εκεί τις σωματικές της ανάγκες. Οι διασώστες μας είπαν, επίσης, ότι έπρεπε να την πλύνουν και δεν υπήρχε πρόσβαση στο μπάνιο και κατά δήλωσή τους ήταν η γυναίκα που τους ζήτησε να την πλύνουν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτογραφία: Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

    Καλυμμένη μονάχα με ένα πάπλωμα φωτογραφήθηκε η Τζούλια Νόβα για τα...

    Η συμμορία με τις γουρούνες στη Μύκονο: Έθαβαν τα κλοπιμαία σαν τον Εσκομπάρ

    Συμμορία αλλοδαπών που είχε μετατρέψει τη Μύκονο σε πεδίο δράσης της,...

    Αγγελική Νικολούλη: Επιστρέφει με νέο βιβλίο και όλοι αναρωτιούνται για ποια υπόθεση πρόκειται

    Η επίσημη σελίδα της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” μόλις...