Όσκαρ 2024: Η εμφάνιση παραγωγού στο κόκκινο χαλί που θύμισε την Kate Middleton

    Ημερομηνία:

    εν ήταν μόνη Sydney Sweeney που στα φετινά Όσκαρ έβαλε φόρεμα, το οποίο είχε ξαναφορεθεί. Και η παραγωγός Sara McFarlane επέλεξε ένα ρούχο που είχαμε δει στο παρελθόν και μάλιστα όχι σε μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας – Kate Middleton.

    H παραγωγός ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία μικρούς μήκους “Red, White and Blue” και έβαλε μία χρυσή δημιουργία της σχεδιάστριας Jenny Packham – αγαπημένης της Kate Middleton.

    Όσκαρ 2024: Η εμφάνιση παραγωγού στο κόκκινο χαλί που θύμισε την Kate Middleton
    Photo by Mike Coppola/Getty Images
    Φλίγκος
    GLEARNET

    Περπάτησε άνετα στο κόκκινο χαλί μαγνητίζοντας τα βλέμματα, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει πως το φόρεμά της ήταν ίδιο με εκείνο που είχε φορέσει η Kate Middleton το 2021 στην πρεμιέρα της ταινίας “No Time to Die”.

    Η τουαλέτα έχει μακριά κάπα, χρυσές παγιέτες, διαφάνεια το τελείωμα και V neck. Η παραγωγός τη συνδύασε με ελαφρείς κυματισμούς στα μαλλιά και ήπιο μακιγιάζ, ενώ η Kate Middleton είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, είχε επιλέξει μεγάλα σκουλαρίκια και έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

    Όσκαρ 2024: Η εμφάνιση παραγωγού στο κόκκινο χαλί που θύμισε την Kate Middleton

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση της αστυνομίας στην Αχαΐα

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη...

    Ο Γιώργος Λάνθιμος κλωνοποιεί τη Σκάρλετ Γιόχανσον στο νέο σουρεαλιστικό σποτ της Prada

    Με το χαρακτηριστικό του στίγμα και τη μοναδική του...

    Δυτ. Ελλάδα: Τους έπιασαν με χασίς και όπλα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του...

    Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Ελλάδα

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθησαν, χθες το...