Όταν άκουσα την «Αστερομάτα» έκλαιγα για δύο μέρες συνεχόμενα, είπε η αδερφή της Κλαυδίας

    Ημερομηνία:

    Νικήτρια του ελληνικού τελικού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, αναδείχθηκε η Κλαυδία. Η 22χρονη τραγουδίστρια καλείται πλέον να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό στη Βασιλεία της Ελβετίας με το τραγούδι «Αστερομάτα».

    Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η οικογένεια της νεαρής τραγουδίστριας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders». Η αδερφή της, Μαρία, εξομολογήθηκε ότι έκλαιγε και ούρλιαζε όταν ανακοινώθηκε ότι η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ενώ τόνισε πως όποια θέση και να πάρει στη Eurovision, για εκείνους είναι ήδη νικήτρια. Πιο αναλυτικά, είπε: «Ήταν απίστευτη η ερμηνεία της. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έκλαιγα, ούρλιαζα. Έγινε χαμός. Αγκαλιαζόμασταν μεταξύ μας. Περιμέναμε να έρθει και να την αγκαλιάσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε στην πεντάδα. Και εκεί να είμαστε θα είμαστε νικητές. Για εμάς είναι ήδη νικήτρια».

    Δηλώσεις έκανε και η γιαγιά της Κλαυδίας, που είναι συνονόματή της, και ανέφερε ότι όταν άκουσε για πρώτη φορά την ”Αστερομάτα” έκλαιγε για δύο μέρες. «Έκλαιγα από τη χαρά μου. Από τριών χρονών τη θυμάμαι να τραγουδάει. Όταν άκουσα την ”Αστερομάτα” έκλαιγα για δύο μέρες συνεχόμενα», είπε χαρακτηριστικά.
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση στον κόμβο του Ρίου

    Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στον κόμβο του Ρίου κάτω από...

    Klavdia: Μετά την Eurovision ετοιμάζει την πρώτη της συναυλία – Πού και πότε θα γίνει

    Την πρώτη της solo συναυλία ετοιμάζεται να δώσει η Klavdia,...

    Θρίλερ στα Βραχνέϊκα με γυναίκα που κολυμπούσε -ΦΩΤΟ! Δύο ασθενοφόρα στο σημείο

    Θρίλερ στα Βραχνέϊκα με  γυναίκα η οποία ενώ κολυμπούσε...

    Η Lea Renez μας δείχνει το τέλειο κορμί της με λευκό μαγιό στην Ibiza

    Η Lea Renez μας δείχνει το τέλειο κορμί της...