Ουκρανία: Νέους διοικητές στο μέτωπο του πολέμου έβαλε ο Ζελένσκι

    Ημερομηνία:

    Ο Ζελένσκι, ανακοίνωσε νέους διορισμούς διοικητών στα μέτωπα του πολέμου στην Ουκρανία, ειδικά στα σύνορα και στις περιοχές των πρώτων γραμμών, κάνοντας λόγο για «ηγέτες με στρατιωτική εμπειρία», που μπορούν «να αμυνθούν πιο αποτελεσματικά έναντι των τρεχουσών απειλών».

    Λόγω της κλιμάκωσης των ρωσικών επιθέσεων, ο στρατός της Ουκρανίας έχει αναγκαστεί να ενισχύσει τα μέτωπα με μέρος τουλάχιστον των δυνάμεων που προόριζε για αντεπιθέσεις το προσεχές διάστημα.

    Ανακοίνωσε επίσης πως σχηματίζονται νέες μονάδες της Εθνοφυλακής, της αστυνομίας και της συνοριοφυλακής.

    Ο Ζελένσκι ενημέρωσε πως οι σφοδρές μάχες στην Μπαχμούτ συνεχίζονται, με τη Ρωσία να προσπαθεί να καταλάβει την πόλη και τις Ουκρανικές δυνάμεις να αντιστέκονται.

    Στο καθημερινό μήνυμά του, ο Ζελένσκι ανέφερε πως οι δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να απωθούν τις αλλεπάλληλες εφόδους της Ρωσίας.

    Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε κάθε στρατιώτη που επιδεικνύει αποφασιστικότητα στην αντίσταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...