Ουκρανία: Ο Καντίροφ δήλωσε πως στέλνει τους τρεις ανήλικους γιους του στο μέτωπο

    Ημερομηνία:

    Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα στείλει τους έφηβους γιους του, συμπεριλαμβανομένου του 14χρονου γιου του Άνταμ, να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

    «Ήρθε η ώρα να αποδείξουν την αξία τους σε μια πραγματική μάχη και καλωσορίζω αυτή την επιθυμία τους», δήλωσε ο Καντίροφ, στενός σύμμαχος του Πούτιν και ένθερμος υποστηρικτής του πολέμου στην Ουκρανία, σε ανάρτησή του στο Telegram.

    Φλίγκος

    «Σύντομα θα πάνε στην πρώτη γραμμή και θα βρίσκονται στα πιο δύσκολα τμήματα της γραμμής επαφής», είπε, προσθέτοντας ότι η δήλωσή του αυτή απευθυνόταν σε «ματαιόδοξους ομιλητές που ισχυρίζονται ότι αγαπημένα μου πρόσωπα δεν συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

    GLEARNET

    Επιπλέον, είπε ότι ο Ακμάτ (16 ετών), ο Έλι (15 ετών) και ο Άνταμ (14 ετών) έχουν εκπαιδευτεί για μάχη «σχεδόν από τα παιδικά τους χρόνια» και επέμεινε ότι «δεν αστειεύεται».

    Η ανακοίνωση του Καντίροφ έρχεται λίγες ημέρες αφότου ανέφερε πως η Ρωσία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων χαμηλής ισχύος στην Ουκρανία μετά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από τη στρατηγικής σημασίας πόλη Λίμαν στην κατεχόμενη περιοχή του Ντονέτσκ.

    «Κατά την προσωπική μου άποψη, θα πρέπει να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα, μέχρι την κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις παραμεθόριες περιοχές και τη χρήση πυρηνικών όπλων χαμηλής απόδοσης», δήλωσε ο Καντίροφ.

    Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε σαν «μια συναισθηματική στιγμή» τη συγκεκριμένη φράση του Καντίροφ, επιδιώκοντας να διατηρήσει αποστάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...