Ουκρανία: Πιο κυνικός και από τον κυνισμό ο Πούτιν – «Τραγωδία αυτό που συμβαίνει αλλά δεν είχα άλλη επιλογή»

    Ημερομηνία:

    Με αδιανόητο κυνισμό ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι μια τραγωδία, αλλά η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

    Ο Ρώσος πρόεδρος μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο στην ρωσική Άπω Ανατολή είπε επίσης ότι η Μόσχα θα απαντήσει στις προσπάθειες για απομόνωση της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και τόνισε ότι είναι ανάγκη να εμβαθύνει η ολοκλήρωση μεταξύ των δύο χωρών υπό το φως των κυρώσεων της Δύσης, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA.

    Αναφερόμενος στις δυτικές κυρώσεις, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι στην Δύση θα επικρατήσει η κοινή λογική και είπε πως αν οι εταίροι επιδεινώσουν την κατάσταση θα νιώσουν οι ίδιοι τις συνέπειες που θα υποστούν.

    Ο Πούτιν είπε ότι η ρωσική οικονομία θα προσαρμοσθεί στην νέα κατάσταση, εκτιμώντας ότι σήμερα ο κόσμος είναι πιο πολύπλοκος από την περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πλήρωσαν ντελιβερά… με πλαστά χαρτονομίσματα

    Διανομέας πήγε φαγητό σε σπίτι μετά από παραγγελία που...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της

    Τα γενέθλια της μητέρας της ήταν μια καλή αφορμή...

    ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τους ενοχλεί η παρουσία Ελπιδοφόρου στην πόλη και… έγιναν… Τούρκοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84/

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Άγιο Έρωτα: “Ο κόσμος θέλει μαζί την Χλόη και τον Νικόλαο”

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο πατήρ Νικόλαος του «Άγιου έρωτα»...