Ουλίντα: Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Άγιαξ καταδικάστηκε σε φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του

    Ημερομηνία:

    Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιαξ και της Σεβίλλης, Ταρίκ Ουλίντα.

    Ο 49χρονος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Μαρμπέγια (Ισπανία) για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του (το 2011) ενώ εκείνη ήταν μόλις 6 ετών.

    Η κόρη του είναι πλέον 18 ετών και με απόφαση του δικαστηρίου ο Ουλίντα δεν θα μπορεί να την πλησιάσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ενώ δεν θα μπορεί να μπει στην Ισπανία για την επόμενη δεκαετία.

    Το ολλανδικό «De Telegraaf» αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης «έπεσε στο κρεβάτι με την κόρη του, την αγκάλιασε και της επιτέθηκε».

    AJAX-AEK 2-0 Champions League 1994-95 part2

     

    Ο Ουλίντα κατέκτησε το Champions League με τον Άγιαξ το 1995 σε μια χρονιά όπου πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στη νίκη του Αίαντα με 2-0 στο Άμστερνταμ. Εν συνεχεία μεταγράφηκε στη Σεβίλλη όπου έπαιξε και μαζί με τον Βασίλη Τσιάρτα.

    Η καταγωγή του είναι από το Μαρόκο αλλά γεννήθηκε στο Άμστερνταμ και απέκτησε ολλανδικό διαβατήριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ψωμί στην Ελλάδα μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό

    Το πρώτο ψωμί που φτιάχτηκε πιθανόν να ήταν μια...

    Ανταρκτική: Η συναρπαστική διαδρομή προς το απόλυτο ταξίδι μιας ζωής

    “Η περιπέτεια είναι απλά ένας κακός σχεδιασμός” είχε γράψει...

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

    Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των...