Π. Μαρινάκης: Δυο χρόνια στο «τιμόνι» της ΟΝΝΕΔ

Ημερομηνία:

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη στο αξίωμα του προέδρου της Οργάνωσης, έχοντας συγκεντρώσει το 87% των υπογραφών των συνέδρων.

 

PHILOXENIA

Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, η ΟΝΝΕΔ αποτέλεσε σημείο αναφοράς πραγματοποιώντας εμβληματικές δράσεις, καταθέτοντας πλήθος προτάσεων που έγιναν νόμοι του κράτους, συναντώντας νέους από όλο τον παραγωγικό ιστό σε κάθε πόλη και κάθε γειτονιά της χώρας.  «Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια δώσαμε φωνή σε όλες τις νέες και όλους τους νέους που καθημερινά εργάζονται, παράγουν, δημιουργούν, ονειρεύονται. Σε όλους εκείνους με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: ότι στην Ελλάδα του 2030 πρωταγωνιστές θα είμαστε εμείς», αναφέρει-μεταξύ άλλων- σε δήλωση του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δύο δημοσκοπήσεις, Pulse και Opinion Poll, δείχνουν άνοδο για τη ΝΔ που ξεπερνά το 30% μετά την ΔΕΘ, σταθερός ο Τσίπρας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Δύο νέες δημοσκοπήσεις, της Pulse για τον ΣΚΑΪ και της Opinion Poll για το...

Αχαϊα: Αιμοδοσία σε Δαφνούλα και Ελληνικό Ερυμάνθου

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Άγιος...

Πάτρα: Το ευχαριστήριο της οικογένειας Οικονόμου μετά τον θάνατου του πατρός Χαραλάμπους

Ευχαριστήριο:  “Με βαθιά συγκίνηση και μέσα από την καρδιά μας,...

Θρίλερ με τον 3χρονο Νόα στην Βρετανία που εξαφανίστηκε από παιδική χαρά, τον ψάχνουν πάνω από 1.000 άνθρωποι

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες στη Βρετανία για τον εντοπισμό...