ΠΑΕ: Κλήθηκε σε απολογία για την διαιτησία

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κάλεσε σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ για τις 12 Φεβρουαρίου και ανάμεσά τους είναι και η Παναχαϊκή.

    Η κλήση σε απολογία αφορά πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι για απλήρωτη διαιτησία του προηγούμενου μήνα.

    Αναλυτικά η κλήρωση: «1) Την Παρασκευή 12/2/2021 και ώρα 14:00 τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας – ΠΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας – ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, για ό,τι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 5/2/2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ».

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορά την διαιτησία για τον Ιανουάριο. Η ΠΑΕ ωστόσο υποστηρίζει πως γνωρίζει το θέμα, και θα λυθεί το συντομότερο δυνατό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Αδόλφος Χίτλερ: Πιθανό να έπασχε από γενετική σεξουαλική διαταραχή, σύμφωνα με νέα ανάλυση DNA

    Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη που αναζωπυρώνει τη συζήτηση...

    Νικολά Σαρκοζί: Από 16 Μαρτίου έως 3 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό

    Ο Νικολά Σαρκοζί θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στην υπόθεση της...

    Φάμελλος: Επιμένω στη θέση για ενωτικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, άσκησε ο...