Παιχνίδια στο χιόνι για τη Χριστίνα Αλούπη και την οικογένειά της

    Ημερομηνία:

    Χιονισμένες γιορτές απολαμβάνει φέτος η Χριστίνα Αλούπη στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όπου ζει με τον άντρα της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τους δύο γιους τους, Αλέξανδρο και Ανδρέα.

    Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους χιλιάδες followers της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Όπως πρόσφατα, που βγήκαν οικογενειακώς στον κήπο του σπιτιού τους για να παίξουν με τα χιόνια και να φτιάξουν χιονάνθρωπο.

    Παιχνίδια στο χιόνι για τη Χριστίνα Αλούπη και την οικογένειά της

    «Ήταν μια ευτυχισμένη μέρα κι αυτό είναι που μετράει» σημείωσε η Χριστίνα στην ανάρτησή της, ενώ αργότερα δημοσίευσε κι ένα «κλικ» από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, αποκαλύπτοντας πως ο μεγάλος της γιος ζητάει να προσθέτει συνεχώς στολίδια σε αυτό.

    Παιχνίδια στο χιόνι για τη Χριστίνα Αλούπη και την οικογένειά της

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι δουλειές που θα γεννηθούν στην Ελλάδα του 2035

    Η αγορά εργασίας αλλάζει πάντα πρώτα αθόρυβα και μετά...

    Φαινόμενο Μοναχοπαίδι: Τι σημαίνει για την οικογένεια, την κοινωνία, αλλά και για το ίδιο το παιδί

    Ολοένα περισσότερες είναι οι οικογένειες που επιλέγουν -ή καταλήγουν-...

    Αεροδρόμιο Καστέλλι: Σε έναν χρόνο ολοκλήρωση, μέσα στο 2027 δοκιμαστικές πτήσεις

    Σε λιγότερο από έναν χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου...