Παιδιά νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν τη δομή του Δήμου Πατρέων για τα αδέσποτα, στο Δρέπανο

    Ημερομηνία:

    Τα παιδιά, οι νηπιαγωγοί και η ιδιοκτήτρια ιδιωτικού νηπιαγωγείου, Κωνσταντίνα Καραπαππά επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής, την δομή του Δήμου Πατρέων για τα αδέσποτα, στο Δρέπανο.

    Τους υποδέχθηκαν θερμά οι εργαζόμενοι του Δήμου εκεί, με τις συμβούλους του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη, για θέματα ζώων συντροφιάς, Αλεξάνδρα Δημοπούλου και Γιούλα Ανωγιάτη.

    ICECAP

    Στην επίσκεψη, κυριάρχησαν οι χαρές, τα γέλια, η αγάπη των παιδιών για τα αδεσποτάκια που φιλοξενούνται στον χώρο, αλλά και οι ερωτήσεις τους, για το πώς βρέθηκαν πίσω από τα… κάγκελα. Μαζί τους, έφεραν τροφές, λιχουδιές, αλλά και στρώματα.

    Να σημειωθεί ότι τα παιδιά, πήγαν ενημερωμένα για την δομή από τις δασκάλες τους, ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Δήμου, απάντησαν στις διευκρινιστικές τους ερωτήσεις, αλλά και τους ευχαρίστησαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, για την επίσκεψη και τα δώρα τους.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 27, την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΝΙΦΟΡΑ ΣΥΖ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΤΩΝ 72 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 / 4 /...

    Το αιματηρό έθιμο του Πάσχα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της μικρής Αλεξίας – Ζει με 95% αναπηρία

    Ήταν Πάσχα του 2019 και η οικογένεια Σαμαρτζή γιόρταζε...

    Τάματα, χρήματα και …καμπάνες έκλεβε εγκληματική ομάδα που “χτύπησε” δεκάδες ναούς

    Δεκάδες κλοπές χρημάτων, αλλά και ταμάτων και ...καμπανών από ναούς σε...