Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία: Ένα ξεχωριστό μουσικό και χορευτικό αντάμωμα για την έλευση της άνοιξης

    Ημερομηνία:

    Ένα ξεχωριστό μουσικό και χορευτικό αντάμωμα μέσα από το οποίο τα χορευτικά συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος θα γιορτάσουν την έλευση της άνοιξης, θα φιλοξενηθεί στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαΐου στα «Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία».

    Η μπάντα «Ήχος Αλμωπίας» από την Αριδαία θα δώσει το δικό της ηχόχρωμα στη βραδιά, καθώς θεωρείται μία από τις καλύτερες στο είδος της. Πρόκειται για ένα σχήμα νέων ανθρώπων που διδάχτηκαν και ζουν την μουσική της Μακεδονίας από την μέρα που γεννήθηκαν. Τους διακρίνει ο σφριγηλός ήχος, μοναδικά συγχρονισμένος από  καταπληκτικούς δεξιοτέχνες οι οποίοιέχουν δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Το ρεπερτόριό τους εκτός από χορούς και τραγούδια από την Μακεδονία, περιλαμβάνει με ιδιαίτερη αξιοπιστία εκτέλεσης χορούς και τραγούδια από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Βόρεια και τη Δυτική Θράκη.

    Η μπάντα αποτελείται από τους: Δημήτρη Γκιώση (κλαρίνο), Χρήστο Τσιπάρης (πλήκρτα – φωνή), Γιώργο Κίνα (τύμπανα), Λάκη Σαμαρά (μπάσο),ΓούβεΓκόλεφ (τρομπέτα), Βαλέριο Μίντσεφ(σαξόφωνο και κορνέτα).

    Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία: Ένα ξεχωριστό μουσικό και χορευτικό αντάμωμα για την έλευση της άνοιξης

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανατηφόρα καραμπόλα 4 οχημάτων στη Βουλιαγμένης: Νεκρή μια 64χρονη, τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα

    Τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα ηλικίας 64 ετών να χάνει...

    Δείπνο απόλυτης χλιδής από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας για τον Τραμπ – Δείτε φωτό

    Ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ εντυπωσιάστηκε από τις εικόνες απόλυτης χλιδής...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 18-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΣΜΑΡΑΓΔΑ (χήρα) ΣΠΥΡ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΟΥΝΟΥΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ -...