Παλαιό Φάληρο: Κακοποιοί έδεσαν και λήστεψαν οικογένεια με την απειλή καραμπίνας και μαχαιριού

    Ημερομηνία:

    Εφιαλτικές ώρες έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης γονείς και τα δύο μικρά παιδιά τους, στο Παλαιό Φάληρο, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους.

    ICECAP

    Οι κακοποιοί φίμωσαν και έδεσαν τα παιδιά, τη μητέρα και τον πατέρα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι, όπου βρήκαν χρήματα και κοσμήματα και αφού τα άρπαξαν, εξαφανίστηκαν.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας, ένας 55χρονος επιχειρηματίας, έφτασε στην πολυκατοικία, όπου διέμενε ο ίδιος και η οικογένειά του. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κρατώντας καραμπίνα. Οι δράστες ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και εν συνεχεία τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

    Οι δράστες τους έδεσαν όλους, και απείλησαν την οικογένεια, προκειμένου να αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Όπως μεταδίδεται, οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι. Τελικά πήραν κοσμήματα και ρολόγια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

    Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της ληστείας, ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, των κακοποιών,  καθώς επίσης και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

    Από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Πατρινός ιδιοκτήτης καφέ Παύλος Γαλάνης – ΦΩΤΟ

    ∆εν κατόρθωσε να βγει νικητής, αν και πάλεψε με σθένος...

    Η Κίνα απειλεί να πλημμυρίσει τις αγορές με «είδη πολυτελείας» σε τιμές λαϊκής

    «Θραύση» κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως στο TikTok,...

    ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ: Κανονικά τα δρομολόγια κάθε 20 λεπτά

    Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την αλλαγή του...

    Σαν Σήμερα: 17 Απριλίου 1970 – Το «Απόλλων 13» επιστρέφει στη Γη

    Τη δεκαετία του 1960 οι Αμερικανοί επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη...