ΠΑΛΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ: Κόβουν αύριο μία έξοδο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής της νέας πλάκας καταστρώματος της Γέφυρας της Κάτω Διάβασης Κ603 της Περιμετρικής Πάτρας (περί τη Χ.Θ. 206,1), από τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 14/02/2023 έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς την οδό Διοδώρου στο ύψος του κόμβου Πατρών-Κ1 (Χ.Θ. 206) στο ρεύμα προς Αθήνα.

    Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω του επόμενου κόμβου Ρίου (ΧΘ 203,8). Επί της οδού Διοδώρου θα γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, όπου θα βρίσκονται σηματωροί, προκειμένου να γίνεται διευθέτηση της κυκλοφορίας με ασφάλεια.

    Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο βούτυρο και στη μαργαρίνη;

    Βούτυρο ή μαργαρίνη; Δύο προϊόντα, που περιέχουν λιπαρά οξέα, ποιες...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...

    Γιατί πια σχεδόν δεν μπορούμε να γράψουμε με μολύβι;

    Στην ψηφιακή εποχή χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερο στυλό και...

    Ανακαλύφθηκε είδος ψαριού έχει τα φτερά ενός πουλιού και πόδια σαν καβούρι

    Σύμφωνα με νέα έρευνα, ορισμένοι τύποι sea robin, ένα...