Πάμελα Άντερσον: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

    Ημερομηνία:

    Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», που θα προβληθεί τον Γενάρη στο Netflix διηγείται όλη τη ζωή της διάσημης ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αποκλειστικών πλάνων από τον παρελθόν, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Φλίγκος

    «Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι. Τίποτα για να ζήσω. Μπορώ μόνο να σε εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζώσα. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία».

    Με δικά της λόγια, μέσα από βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσεις της και το sex tape που προκάλεσε σκάνδαλο. Όλα αυτά και πολλά ακόμα θα δουν οι θεατές του Netflix στο ντοκιμαντέρ, που κάνει πρεμιέρα την τελευταία ημέρα του πρώτου μήνα του χρόνου.

    Σκηνοθέτης ο Ράιν Γουάιτ, γνωστός για τα «Good Night Oppy», «The Case Against 8», «Good OI’ Freda» και «Ask Dr. Ruth». Μια παραγωγή που πραγματοποιήθηκε με την προτροπή των δύο γιων της Πάμελα Άντερσον του 26χρονου Μπράντον και του 25χρονου Ντίλαν, οι οποίοι και έπεισαν τη διάσημη μητέρας του να κάνει το ντοκιμαντέρ.

    Τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους.

    «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με ειλικρίνεια. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον σε συνέντευξή της.

    H πολυτάραχη ζωή σαν από ταινία

    Γεννήθηκε την πρώτη Ιούλη του 1967, στον Καναδά. από μέση οικονομικά οικογένεια. Η μητέρα της σερβιτόρα και ο πατέρας της επισκευαστής. Τα παιδικά χρόνια της δύσκολα, αφού όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 6 ετών.

    «Ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Κακοποιήθηκα όταν ήμουν έξι ετών, με βίασαν στα 12, ενώ στην εφηβεία μου έζησα ξανά το μαρτύριο. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν περισσότεροι» είπε η διάσημη σταρ και συνέχισε: «Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη. Παρά την αγάπη των γονιών μου κακοποιήθηκα από μία μπέιμπι σίτερ όταν ήμουν έξι ετών Όταν ήμουν 12 ετών πήγα στο σπίτι του φίλου της μπέιμπι σίτερ και ο μεγαλύτερος αδερφός του θέλησε να μου μάθει τάβλι, το οποίο οδήγησε σε μασάζ και στη συνέχεια σε βιασμό. Ήταν η πρώτη μου σεξουαλική μου επαφή. Ήταν 25 ετών… Αργότερα, όταν ήμουν στην εφηβεία, το πρώτο μου αγόρι σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να με βιάσει με άλλους έξι φίλους του» είχε δηλώσει.

    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εθελόντρια εκκλησίας και κτηματομεσίτρια καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 13χρονο φίλο του γιου της στο Τέξας

    Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε μία μητέρα από το Τέξας, για σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονου φίλου...

    Γυμνή στο κρεβάτι με τον σύντροφό της στις Κάννες η Χάλι Μπέρι – Διαφήμισε λιπαντικό για σεξ

    Η Χάλι Μπέρι απόλαυσε τη γιορτή της Μητέρας την Κυριακή, όπως φαίνεται στο...

    Τραγωδία στην Δυτική Ελλάδα! Νεκρός Πρόεδρος Κοινότητας, 32 ετών! Τροχαίο λόγω… αγριογούρουνου

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαΐου...