Παναχαϊκή: Δοκιμές, ξεμούδιασμα και πειράματα

    Ημερομηνία:

    Μπορεί να μην μετράει για φιλικό, αλλά ήταν μια πρώτη ευκαιρία για τους παίκτες να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις, αλλά και για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής το εσωτερικό διπλό των «κοκκινόμαυρων» στο γήπεδό τους.

    Μετά από μια ώρα αγώνα, οι κόκκινοι πήραν τη νίκη με γκολ του Αγγελου Χαντί προς το τέλος της αναμέτρησης επικρατώντας των πράσινων. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλοι, ενώ ο Πέτρος Σταθάκης δεν έδωσε το «παρών».
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Μικές, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Αγκαράι, Τοπάλ, Παπαχρονόπουλος, Π. Καρακλάιτς, Μακρής, Λιμάτσι, Κουλούρης, Μαστραντωνάκης.
    ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Λινάρδος, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας, Τριμμάτης, Κέρι, Ζυγκερίδης.
    Επαιξαν ακόμα και οι Χαντί, Μπουρλάκης, Αλεξόπουλος, Νίκολα Καρακλάιτς και Πατρώνης (από τη Νίκη Προαστείου που συμμετέχει στις προπονήσεις).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...