ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις

    Ημερομηνία:

    Επέστρεψαν το Σάββατο (2/1) στις προπονήσεις οι παίκτες της Παναχαϊκής μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς.

    Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση της, αφού στο οικογενειακό δίτερμα αγωνίστηκαν όλοι και δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

    Σήμερα Κυριακή (3/1) υπάρχει πάλι ρεπό, όμως θα πάνε στις 11 το πρωί στην Αγυιά για να τους μιλήσει ο πρόεδρος, Γιώργος Μπάρλος ώστε να στείλει το μήνυμα του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

    H προσοχή όλων είναι στραμμένη στην συνεδρίαση που θα κάνει η επιτροπή Λοιμωξιολόγων τη Δευτέρα και ως εξεταστεί το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για πρεμιέρα το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου.

    Αν την Δευτέρα δεν δοθεί απάντηση, τότε η πρεμιέρα είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο και επιπλέον είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Παναγή Καππάτου, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών

    Σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Βουλευτή Κεφαλληνίας και...

    Πάτρα: Sold out το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής

    Δύο εβδομάδες νωρίτερα από την πραγματοποίηση του, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ...

    Πάτρα: Κρατούμενος των φυλακών είχε ράψει ναρκωτικά στο μπουφάν του

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 40χρονου Αφγανού, ο οποίος φέρεται...

    Αγρότες: Μηχανοκίνητη πορεία στον Πύργο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της...