ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στο 0 με την Δράμα

    Ημερομηνία:

    Στο «μηδέν» για δεύτερο σερί παιχνίδι έμεινε η Παναχαϊκή που δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Οι «κοκκινόμαυροι» στη δεύτερη ισοπαλία τους στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια τους, έμειναν στο 0-0 με τη Δόξα στη Δράμα για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

    Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε 5 πόντους από την κορυφή (Λεβαδειακό) και 4 από τη δεύτερη θέση (Ιωνικό), 4 μέρες πριν το οριακό όπως εξελίσσεται ντέρμπι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (14/2) στην Αγυιά.

     

    Η Παναχαϊκή έχασε πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης τους Μπάτροβιτς και Μασούρα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησαν με προβλήματα και οι βασικοί σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια Πλιάτσικας και Κουσκουνάς.

    Το γεγονός δε αυτό προβληματίζει και ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήδη απουσιάζει ο Αργυρόπουλος και ο Ανάκογλου παίζει με πόνους.

    Ένα ακόμα πρώτο ημίχρονο έχασαν οι «κοκκινόμαυροι» στη Δράμα, που ενώ κράτησαν ξανά το μηδέν στην άμυνά τους και πίεσαν πολύ το τελευταίο μισάωρο δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε τη δεύτερη διαδοχική τους εκτός έδρας νίκη.

     

     

     

    Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

    Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Δέλλιος (Πέλλας)

    Κάρτες: 21’ Μαρινάκης, 89’ Μαυριάς / 28’ Αποστολόπουλος, 83’ Σταμόπουλος, 91’ Μουστακόπουλος

    Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (85’ Φυτόπουλος), Σπυρόπουλος, Μαρινάκης (84’ Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου ©, Αγιώτης, Αγγελόπουλος, Μενσά (65’ Πινδώνης), Μαυριάς, Βάντερσον (54’ Κουτσιανικούλης), Σαμπανίδης (64’ Βουγιακλίγια).

    Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας (37’ Μαρκοπουλιώτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Μπρους (58’ Κόκας), Σκεπετάρης (58’ Τσερούτι), Ανάκογλου (57’ Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Κουσκουνάς © (43’ Γιούσης).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία πράγματα που καμιά γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μετά το σεξ

    Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν τρία πράγματα που οι γυναίκες θα...

    Το απλό tip για να μην κολλάει το μέλι στο κουτάλι

    Τις χειμωνιάτικες ημέρες μία κούπα με ζεστό τσάι και μέλι είναι...

    Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι με τα κλειδιά στο σπίτι μας

    Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν τη νύχτα πριν πέσουν για ύπνο...

    Αυτοί είναι οι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

    Όταν πετάς με αεροπλάνο, η εμπειρία του ταξιδιού δεν...