Παναγιώτης Γιαννάκης: Προσφεύγει κατά των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Ημερομηνία:

Στη δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τις αποκαλύψεις μάρτυρα στην υπόθεση των στημένων αγώνων μπάσκετ ότι εσκεμμένα του είχαν καταλογιστεί δύο τεχνικές ποινές σε αγώνα του Άρη το 2018.

Ο δικηγόρος του Ανδρέας Μήτσαινας γνωστοποίησε ότι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας και προπονητής προσανατολίζεται να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανάκριση για τις δωροδοκίες στο μπάσκετ. Γι’αυτό το λόγο ο δικηγόρος ζήτησε συνάντησε σήμερα τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία ενός εκ των κατηγορούμενων διαιτητών. Από την υπεράσπιση του Βαγγέλη Λιόλιου ζητήθηκε να εξεταστούν τρεις παράγοντες της διαιτησίας.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, ένα μέλος της ΚΕΔ και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδος.

Ο δικηγόρος του κ. Λιόλιου Παν.Παπαϊωάννου δήλωσε: «Κατέθεσαν τρεις διαιτητές και άνθρωποι της ομοσπονδίας και της διαιτησίας, που εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο ορίζονται οι διαιτητές. Οι μάρτυρες κατέθεσαν στον ανακριτή στοιχεία με τα οποία αξιολογούνται οι διαιτητές, κατέθεσαν γεγονότα για το πως λειτουργούσαν οι εμφανείς και θεσμικοί, όπως ο Λιόλιος, αλλά και οι…αφανείς».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Θα είµαι ξανά υποψήφιος»

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον Δήμο Δυτικής...

«Εξαφανίστηκε αθόρυβα σε δευτερόλεπτα»: Το «μαύρο τρίγωνο» πάνω από βάση των ΗΠΑ – Τα νέα έγγραφα του Πενταγώνου για UFO

Ένα μυστηριώδες μαύρο τριγωνικό αντικείμενο που πετούσε με εξαιρετικά...

Arla: Ανάκληση παρτίδων Protein Pudding λόγω πιθανής παρουσίας θραυσμάτων γυαλιού

Σε προληπτική ανάκληση περιορισμένου αριθμού παρτίδων του προϊόντος Arla...