Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-1: Απόδραση από το Αγρίνιο με Κόντρο

Ημερομηνία:

Ο ΟΦΗ πέρασε αλώβητος από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ήταν ο Κόντρο, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Κρητικούς στο 88′, έπειτα από εξαιρετικό γύρισμα του Αθανασίου.

Ο Παναιτωλικός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 69′, με τον ΟΦΗ να αυξάνει την πίεσή του στα τελευταία λεπτά, εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε, και τελικά να βρίσκει το γκολ νίκης.

Οι Κρητικοί έφτασαν τους 16 πόντους, έπιασαν τον Άρη, ενώ κοιτάζουν ακόμη ψηλότερα. Ο Παναιτωλικός, ο οποίος δέχθηκε τη έκτη συνεχόμενη ήττα, έμεινε στους εννέα πόντους και είναι στην 10η θέση.

Ο ΟΦΗ συγκεντρώνεται στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς την Πέμπτη (5/11, 22:00) κοντράρεται με την Χάποελ Μπερ Σεβά στη Ρουμανία για το Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κουτσερένκο, Όλσον, Προδρομίτης, Στάγιτς Μαυρίας (41′ Γαλιάτσος), Μανρίκε, Εράκοβιτς (73′ Θυμιάνης), Εστεμπάν, Οπόκου (58′ Μπάτζι), Τζενεπό (58′ Σουμά), Άλεξιτς.

ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Λίλο, Πούγγουρας (73′ Κωστούλας), Κρίζμανιτς, Ντίκμαν, Νικολάου (73′ Εστέμπαν), Αθανασίου Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Φούντας (90+2 Χατζηγιοβάνης), Νους (90+2 Καραχάλιος), Αϊτόρ (68′ Κόντρο).

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Εγλυκάδα: Μετατράπηκε σε παράνομη χωματερή η συνοικία

Σε μια απέραντη, ανεξέλεγκτη χωματερή κινδυνεύει να μετατραπεί η...

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-0: Ακάθεκτος στην κορυφή με κυριαρχική εμφάνιση στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση στο...

Το «maxxing» ανακηρύχθηκε λέξη της χρονιάς για το 2026

Φαίνεται πως οι Αμερικανοί έχουν υιοθετήσει για τα καλά...

Οι γυναίκες με αυτό το χαρακτηριστικό έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

To 43% των γυναικών υποφέρει από σεξουαλικές δυσλειτουργίες (χαμηλή...