«Πανακότα» με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη με κρέμα καρύδας

    Ημερομηνία:

    Δροσερή, αρωματική, φρέσκια, φρουτένια και εξωτική.

    Αυτή η κρέμα ροδάκινου και καρύδας, θα μπει στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα.

    Στα θετικά της συνταγής προστίθεται το γεγονός ότι δεν περιέχει ζάχαρη ή ζωικά λιπαρά.

    Η τύπου «πανακότα», μουςκρέμα ροδάκινο – καρύδα, διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

    Υλικά:

    • 300 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και πολτοποιημένα
    • 300 γρ. κρέμα καρύδας
    • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
    • 3 φύλλα ζελατίνης

    Εκτέλεση:

    Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνης σε κρύο νερό, για 10 λεπτά να μαλακώσουν.

    Ανακατεύουμε τα πολτοποιημένα ροδάκινα με το σιρόπι αγαύης, σε κατσαρόλα, που έχουμε βάλει σε χαμηλή φωτιά.

    Στύβουμε με το χέρι τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στο μείγμα.

    Ανακατεύουμε να διαλυθούν οι ζελατίνες και βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, να κρυώσει.

    Χτυπάμε την κρέμα καρύδας με σύρμα, να πάρει παχύρρευστη μορφή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ: Τι λέει ο Δήμαρχος για το βίντεο με τον διαγωνισμό στοματικού έρωτα σε κλαμπ

    Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ντροπιαστικό βίντεο από τη Ζάκυνθο...

    Πώς να διατηρήσετε το ψωμί φρέσκο το καλοκαίρι

    Το ψωμί είναι ένα βασικό είδος διατροφής, αλλά μπορεί να μουχλιάσει...

    ΠΑΤΡΑ: Ανήλικα ρομά άρπαξαν τσάντα στη Veso Mare

    Κλοπή σημειώθηκε στην Veso Mare με ομάδα μικρών ρομά...

    Παρέμβαση του Δημήτρη Παλούμπη, στην Βουλή μέσω Βελόπουλου

    Στις 23/07/2025, μετά το άρθρο και την παρέμβασή μου...