«Πανακότα» με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη με κρέμα καρύδας

    Ημερομηνία:

    Δροσερή, αρωματική, φρέσκια, φρουτένια και εξωτική.

    Αυτή η κρέμα ροδάκινου και καρύδας, θα μπει στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα.

    Στα θετικά της συνταγής προστίθεται το γεγονός ότι δεν περιέχει ζάχαρη ή ζωικά λιπαρά.

    Η τύπου «πανακότα», μουςκρέμα ροδάκινο – καρύδα, διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

    Υλικά:

    GLEARNET
    • 300 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και πολτοποιημένα
    • 300 γρ. κρέμα καρύδας
    • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
    • 3 φύλλα ζελατίνης

    Εκτέλεση:

    Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνης σε κρύο νερό, για 10 λεπτά να μαλακώσουν.

    Ανακατεύουμε τα πολτοποιημένα ροδάκινα με το σιρόπι αγαύης, σε κατσαρόλα, που έχουμε βάλει σε χαμηλή φωτιά.

    Στύβουμε με το χέρι τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στο μείγμα.

    Ανακατεύουμε να διαλυθούν οι ζελατίνες και βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, να κρυώσει.

    Χτυπάμε την κρέμα καρύδας με σύρμα, να πάρει παχύρρευστη μορφή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορείς να βρεις και τα υπόλοιπα γράμματα εκτός απο το Υ;

    Η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά, έχει τρελάνει το διαδίκτυο, καθώς μόλις...

    Πολύτιμα ρολόγια : Τα πιο ιστορικά και συνάμα ακριβά που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες

    Πριν από περίπου 30 χρόνια, το Antiquorum της Γενεύης...

    Eξωγήινοι πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν στον Γαλαξία

    Μια πρόσφατα δημοσιευμένη ερευνητική εργασία εκτιμά ότι το βέλτιστο χρονικό πλαίσιο...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι άνθρωποι που γλίτωσαν στο παρά ένα το τροχαίο

    Viral έχει γίνει  ένα βίντεο που καταγράφει την απίστευτη...