«Πανακότα» με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη με κρέμα καρύδας

    Ημερομηνία:

    Δροσερή, αρωματική, φρέσκια, φρουτένια και εξωτική.

    Αυτή η κρέμα ροδάκινου και καρύδας, θα μπει στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα.

    Στα θετικά της συνταγής προστίθεται το γεγονός ότι δεν περιέχει ζάχαρη ή ζωικά λιπαρά.

    Η τύπου «πανακότα», μουςκρέμα ροδάκινο – καρύδα, διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

    Υλικά:

    • 300 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και πολτοποιημένα
    • 300 γρ. κρέμα καρύδας
    • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
    • 3 φύλλα ζελατίνης

    Εκτέλεση:

    Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνης σε κρύο νερό, για 10 λεπτά να μαλακώσουν.

    Ανακατεύουμε τα πολτοποιημένα ροδάκινα με το σιρόπι αγαύης, σε κατσαρόλα, που έχουμε βάλει σε χαμηλή φωτιά.

    Στύβουμε με το χέρι τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στο μείγμα.

    Ανακατεύουμε να διαλυθούν οι ζελατίνες και βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, να κρυώσει.

    Χτυπάμε την κρέμα καρύδας με σύρμα, να πάρει παχύρρευστη μορφή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να φτιάξετε τη γευστικότερη σπιτική σάλτσα ντομάτας

    Υπάρχει μόνο μια εποχή που έχει νόημα να φτιάξει...

    Σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της – «Δεν αντέχω μία αηδιαστική συνήθεια του στον ύπνο»

    Το ροχαλητό, ο άστατος ύπνος, το παραμιλητό στον ύπνο,...

    Μωσαϊκό γεμιστό με παγωτό και φουντούκια

    Το αγαπημένο γλυκό όλης της οικογένειας σε μια δροσερή...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/10/2025

    14:30 Novasports Start Καϊζερσλάουτερν – Νυρεμβέργη Bundesliga 2 14:30 COSMOTE...