«Πανακότα» με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη με κρέμα καρύδας

    Ημερομηνία:

    Δροσερή, αρωματική, φρέσκια, φρουτένια και εξωτική.

    Αυτή η κρέμα ροδάκινου και καρύδας, θα μπει στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα.

    Φλίγκος

    Στα θετικά της συνταγής προστίθεται το γεγονός ότι δεν περιέχει ζάχαρη ή ζωικά λιπαρά.

    Η τύπου «πανακότα», μουςκρέμα ροδάκινο – καρύδα, διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

    GLEARNET

    Υλικά:

    • 300 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και πολτοποιημένα
    • 300 γρ. κρέμα καρύδας
    • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
    • 3 φύλλα ζελατίνης

    Εκτέλεση:

    Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνης σε κρύο νερό, για 10 λεπτά να μαλακώσουν.

    Ανακατεύουμε τα πολτοποιημένα ροδάκινα με το σιρόπι αγαύης, σε κατσαρόλα, που έχουμε βάλει σε χαμηλή φωτιά.

    Στύβουμε με το χέρι τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στο μείγμα.

    Ανακατεύουμε να διαλυθούν οι ζελατίνες και βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, να κρυώσει.

    Χτυπάμε την κρέμα καρύδας με σύρμα, να πάρει παχύρρευστη μορφή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To πάθημα έγινε μάθημα για το ΝΑΤΟ – Ασπίδα αέρος από την Αρκτική έως τη Μεσόγειο

    Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της άμυνας της...

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...

    Κάτω από 1.000 ευρώ παίρνουν 6 στους 10 στον ιδιωτικό τομέα

    Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών: το 62% των εργαζόμενων...