Πανελλαδικές εξετάσεις για το εθνικό απολυτήριο: Οι σκέψεις για το νέο εξεταστικό σύστημα

    Ημερομηνία:

    Σχέδιο να αλλάξει το εξεταστικό σύστημα και να συνδεθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις με το εθνικό απολυτήριο υπάρχουν στο υπουργείο Παιδείας.

    Ο κύριος άξονας των όσων σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας είναι εθνικό απολυτήριο με Τράπεζα Θεμάτων και ενσωματωμένες τις πανελλήνιες εξετάσεις, με τέσσερα μαθήματα.

    Μελετάται, όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, στο εθνικό απολυτήριο να είναι ενσωματωμένες οι πανελλαδικές εξετάσεις και οι μαθητές θα εξετάζονται σε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων με αξιοποίηση της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

    Ο κεντρικός σκοπός του εθνικού απολυτηρίου είναι οι μαθητές να εστιάζουν σε περισσότερα διδακτικά αντικείμενα, μέσα από προγράμματα σπουδών και μεθόδους διδασκαλίας που θα αξιοποιούν την τεχνολογία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά – 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

    Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν οι ναυτεργάτες την Πέμπτη...

    Δυτ. Ελλάδα: «Παλεύω για το παιδί μου» – Ο πατέρας της 4χρονης Παρασκευής συγκλονίζει

    «Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα που χαλάω, αλλά ο...

    Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα της δόνησης

    Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά...

    Τουρκία: Πολιτικοί κραδασμοί μετά το γερμανικό βέτο για τα Eurofighter – Πλησιάζει το τέλος Ερντογάν, λέει ο Ιμάμογλου

    Το βέτο της Γερμανίας στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter στην Τουρκία,...