Πανελλήνιες 2023: Αυτοί είναι οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

    Ημερομηνία:

    Υπεγράφη και αποστέλλεται προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η Φ.251/140232/A5/11-11-2022 Υπουργική Απόφαση, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) Σχολών, Τμημάτων ή Εισαγωγικών Κατευθύνσεων, καθώς και οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών.

    Αφορά τόσο αυτούς που ορίστηκαν αρχικά, όσο και αυτούς που έχουν τροποποιηθεί κατόπιν πρότασης των πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και των συναρμόδιων υπουργείων, για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023, για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων και στις Α.Σ.Τ.Ε.

    Δείτε τη σχετική απόφαση σε μορφή pdf

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί δεν γίνεται ούτε ένα χειρουργείο σε ιδιωτικό Νοσοκομείο; Υπόθεση… μυστήριο!

    Τι μάθαμε; Πώς ενώ υπήρχαν παράπονα από Νοσοκομεία για...

    Στον Ερύμανθο με τον γιο του ο Γιώργος Βελισσάρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%8d%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2/

    Κατηγορητήριο Μ. Καρυστιανού: Η Διπλή Προδοσία του Μητσοτάκη – Σινά και Τέμπη

    Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, 39...