Πανικός σε κέντρο αισθητικής: Πελάτες τρέχουν με πετσέτες στο κεφάλι μετά την έφοδο της αστυνομίας

    Ημερομηνία:

    Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν απίστευτες σκηνές μετά την έφοδο της αστυνομίας σε κέντρο αισθητικής στην Ουαλία. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται πελάτες – ανάμεσά τους και μια γυναίκα με μια πετσέτα στο κεφάλι – την ώρα που τρέχουν για μην βρεθούν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς.

    Η έφοδος έγινε διότι το κέντρο αισθητικής παρέμενε ανοιχτό παρά τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί λόγω του lockdown.

    Φλίγκος

    Στο κέντρο αισθητικής Euphoria Tanning Hair and Beauty επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 λιρών επειδή λειτουργούσε παρά την απαγόρευση.

    GLEARNET

    Στις εικόνες που δημοσίευσε η αστυνομία από κάμερες ασφαλείας φαίνονται 8 άνθρωποι να τρέχουν και να το σκάνε από την έξοδο κινδύνου. Μια γυναίκα φοράει μια πετσέτα στους ώμους της και έχει ακόμη τη θεραπεία που έκανε στα μαλλιά της.

    Η αστυνομία διαπίστωσε πως οι ειδικοί χώροι για το μαύρισμα και άλλοι χώροι θεραπείας είχαν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα.

    Ήταν η δεύτερη φορά που το κέντρο αισθητικής παραβίαζε τους κανόνες. Η πρώτη προειδοποίηση είχε γίνει τον περασμένο Ιούνιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Καθίζηση της ασφάλτου στα Ροΐτικα

    Καθίζηση στην άσφαλτο προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου...

    Πάτρα: Ξεχειλίζουν οι κάδοι και… η αγανάκτηση!

    Ξεχείλισαν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στη συνοικία της...

    Ο ρέκορντμαν των καταδύσεων που… φοβόταν το νερό

    Όπως είχαμε γράψει στη στήλη, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενείται...

    Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Παρεμβάσεις σε κρίσιμες καταστάσεις και ζητήματα

    Μία σειρά από παρεμβάσεις περιλαμβάνει ο νεότερος, δεύτερος κατά...