Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τραγούδησε το «Αν υπάρχει παράδεισος» της Νατάσας Θεοδωρίδου και στα social media έγινε… σεισμός!
«Εχω πάει ήδη για αντικατάσταση αυτιών!» έγραψε κάποιος σε ένα από τα πολλά αρνητικά σχόλια που έγιναν στο TikTok, κάτω από σχετικό βίντεο που έγινε viral.
Σε αυτό η φιναλίστ του πρώτου «My Style Rocks», πρώην παίκτρια της «Φάρμας» και νικήτρια στο «J2US» το 2022 (με coach την Κατερίνα Λιόλιου) καταγράφεται στη διάρκεια κάποιας live εμφάνισής της να τραγουδάει τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου, σε μουσική Ακη Δείξιμου και στίχους Ναταλίας Γερμανού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τους τελευταίους μήνες, καθώς τον χειμώνα που πέρασε ήταν μέλος του team στο Parfait Athens. Η ερμηνεία της στο «Αν υπάρχει παράδεισος», ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή.
Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν οι χρήστες του TikTok που έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτό που άκουσαν, κάποιοι με χιούμορ και άλλοι με κακεντρέχεια. «Παράδεισος υπάρχει… Νότα δεν υπάρχει!», «Πάρε με, Θεέ μου, είμαι έτοιμος…», «Τι το θέλεις το τραγούδι, κοπέλα μου!;»,
«Θέλω την εξυπηρέτηση πελατών να διακόψω το ίντερνετ», «Δεν βαριέσαι, το μεροκάματο να βγαίνει», «Κάθε φορά που νιώθεις απογοητευμένος σκέψου ότι η Θεοδωρίδου άκουσε το τραγούδι της να… εκτελείται», «Τη βλέπω να μαζεύει κόσμο στο Καλλιμάρμαρο, όπως η Βίσση», «Τελικά δεν υπάρχει παράδεισος», «Εχω πάει για αντικατάσταση αυτιών ήδη», «Πολύ ωραίο (είμαι κουφός)», «Αυτοί τώρα πλήρωσαν για να την ακούν και να διασκεδάσουν;»,
«Μπορεί να εκραγεί ο ήλιος επιτέλους;», «Η γιαγιά μου ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι για πέντε χρόνια. Σε άκουσε, σηκώθηκε, έφτιαξε τη βαλίτσα της, μας έβρισε κι έφυγε», «Αφού μπορεί αυτή να τραγουδάει, μπορώ και εγώ», «Εάν υπάρχει παράδεισος, μόλις τον έκλεισες» ήταν μερικά από τα σχόλια για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κάτω από το viral βίντεο στο TikTok.