Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Λειτουργία Ηπειρώτικου Χριστουγεννιάτικου παζαριού

    Ημερομηνία:

    Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει μια τριήμερη δράση πλησίον των εορταστικών ημερών, όπου με πρωτοβουλία της Εφορίας Κυριών του Συλλόγου, γυναίκες εθελοντικά προσφέρουν αγαθά, όπως παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες (κολοκυθόπιτες, λαχανόπιτες, κασόπιτες-τυρόπιτες, μπλατσάρες-μπατσαριές – μουσόντρες, ζυμαρόπιτες, κρεατόπιτες, μακαρονόπιτες, παραδοσιακό μπουρέκι κ.τ.λ.), παραδοσιακά γλυκά, χειροποίητες μαρμελάδες, σπιτικά λικέρ, φρέσκο τσίπουρο και κάθε λογής ηπειρώτικα καλούδια με στόχο τόσο την συνάντηση μελών και φίλων του Συλλόγου αλλά και τη γνωριμία με την ηπειρώτικη κουζίνα όσο και την ενίσχυση του κοινωνικού έργου τού Πανηπειρωτικού, ενός Συλλόγου που έχει συμπληρώσει 105 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και πολιτιστικής δημιουργίας. Φέτος, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, μέσα από αυτή τη δράση θα βοηθηθεί και η οικογένεια του Α.Γ. που αντιμετωπίζει δυσθεώρητα και πολλαπλά προβλήματα.

    Έτσι, με εορταστική διάθεση ο Ιστορικός Πανηπειρωτικός προσκαλεί φίλους και γνωστούς να τους ξεναγήσει στα στολισμένα του τραπέζια, όπου μαζί με τα καλούδια από κάθε γωνιά της Ηπείρου θα μπορέσουμε να βρουμε αναμνηστικά και οικολογικές κατασκευές από μέλη του Συλλόγου και των τμημάτων του.

    ICECAP

    Καλώς να ανταμώσουμε φίλοι αγαπημένοι!

    Λειτουργία Ηπειρώτικου χριστουγεννιάτικου παζαριού: Παρασκευή: 5:30-8:30 μ.μ., το Σάββατο: 10:00 – 13:00 και 5:30-8:30 μ.μ. και Κυριακή: 10:00-13:00

    Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Λειτουργία Ηπειρώτικου Χριστουγεννιάτικου παζαριού

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...

    Ποιοι πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε πίτσα, σύμφωνα με τους επιστήμονες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%af/

    Στη φυλακή 32χρονος προπονητής για γενετήσιες πράξεις με 14χρονη μαθήτριά του στη Θεσσαλονίκη

    Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών...