Πάνω από 100 αιτήσεις συμμετοχής – Για τους 30 τομείς δράσης της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας

Ημερομηνία:

«Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο Κινητοποιούμαι – Συμμετέχω» , είναι το κεντρικό σύνθημα της αφετηρίας για τη νέα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης ανακοινώνοντας τους τριάντα τομείς δράσεις όπου καλούνται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν με την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις τους τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 100 στελέχη, έχουν-μέχρι τώρα- εκδηλώσει ενδιαφέρον για να προσφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους, στους 30 τομείς δράσης, οι οποίοι είναι οι εξής:
Στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας, Εκλογικής ετοιμότητας,Εργαζομένων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα, Τοπικής αυτοδιοίκησης , Παραγωγικών και επιστημονικών φορέων, Οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων , Υγείας , Παιδείας, Οικολογίας – περιβάλλοντος και ενέργειας, Ναυτιλίας, Μεταφορών, Αθλητισμού, Ανάπτυξης και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Προστασίας του πολίτη, Υποδομών , Οικονομίας , Δικαιοσύνης , Εθνικής άμυνας, Αγροτικής ανάπτυξης, Τουρισμού, Καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής , Γυναικών , Ενεργοποίησης και αξιοποίησης μελών , Υπαίθρου και περιφέρειας, Οργανωτικού & τοπικών οργανώσεων, Πολιτικής προστασίας , Διοικητικής μεταρρύθμισης , Πολιτισμού , Εκλογικών αντιπροσώπων , Κοινωνικής αλληλεγγύης & ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να εισέρχονται είτε στο blog της ΔΕΕΠ (https://deepachaias.blogspot.com/) είτε στη σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/nodeachaias/) και μέσω της ειδικής εφαρμογής να απαντούν ηλεκτρονικά ακόμα και από την τηλεφωνική τους συσκευή τον τομέα δράσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Μέχρι να λειτουργήσουν τα νέα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας τα στελέχη μπορούν να παραλαμβάνουν και να παραδίδουν σε έντυπη μορφή τη δήλωση συμμετοχής για τους τριάντα τομείς δράσης σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. Αχαΐας.
Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής εκπνέει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

 

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Ενας χρόνος χωρίς την κυρία Τιτίκα

Σαν χθες, πριν ένα χρόνο στην Πάτρα, η 86χρονη...

Στα δικαστήρια FIFA – UEFA για τα «κρυφά» σχέδια Ινφαντίνο με ιδιώτες επενδυτές

Νέα μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στη FIFA και την UEFA βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή...

Οι… περιπέτειες της Αποστολίας Ζώη στη Ζανζιβάρη για μία φωτογράφιση: Περπατάς δύο χιλιόμετρα στην άμμο, ψάχνοντας πού πήγε ο ωκεανός

Το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη συνεχίζει η Αποστολία Ζώη, δείχνοντας νέες εικόνες...

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος διασκέδασε με την κόρη του Τζένη στη Θεσσαλονίκη: Ευτυχής συνάντηση, έγραψε

Με την κόρη του Τζένη Καζάκου διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη Θεσσαλονίκη και...