Πάνος Καμμένος για Κολωνό: «Όταν βρω τα ονόματα με τους 213 πελάτες του παιδεραστή θα τα αναρτήσω – Κάντε μου μηνύσεις»

    Ημερομηνία:

    Την οργή του για την πολύκροτη υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

    Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί ότι όταν βρει τη λίστα με τα 213 ονόματα που υπήρξαν «πελάτες» του 53χρονου, θα τη δημοσιοποιήσει ο ίδιος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

    «Όταν βρω τα ονόματα των 213 πελατών του παιδεραστή θα τα αναρτήσω εδώ με όλα τα στοιχεία τους και καλώ τους συγκρατούμενους του να τον «αναλάβουν» κάντε μου μηνύσεις και αγωγές τα παίρνω όλα επάνω μου» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση στον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Καλέντζι Αχαΐας στις 8 περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

    Νέα δεδομένα για το ύψος βροχής που έπεσε μόλις μέχρι το...

    Η Θύελλα 1-1 με την Παναχαϊκή

    Δυνατές μονομαχίες, πάθος και ένταση από το πρώτο μέχρι...

    Βασίλης Αϊβαλής: Καταβάλει το Δημόσιο το 3,5% των εσόδων του ΟΛΠΑ στον Δήμο ως οφείλει;

    Αν όχι, πώς ο Δήμος στοχευμένα τα διεκδικεί; Ερώτημα που...

    Πάτρα: Από το 2010 είχε προβλέψει τις πλημμύρες ο Σταύρος Μαλλιώρης!

    Απο το 2010 ο τότε δημοτικός σύμβουλος και γνωστός...