Παντελής Τουτουντζής: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του στην Κρήτη με φόντο το ηλιοβασίλεμα – Κουμπάρα η Ελένη Φουρέιρα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μία από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής του έζησε το Σάββατο (24/8) ο γνωστός make – up artist, Παντελής Τουτουντζής, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο του σύντροφο στην Κρήτη. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στην παραλία Κομμός, παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών τους.

    Με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, ο Παντελής Τουτουντζής έφτασε στην παραλία ντυμένος με λευκό see-through πουκάμισο, σορτς και rope σανδάλια στο ίδιο χρώμα, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένοι και όλοι οι καλεσμένοι που τον περίμεναν σε ένα εντυπωσιακά διακοσμημένο boho σκηνικό.

    Ο γνωστός make-up artist συνοδεύτηκε από την κόρη του, ενώ ο σύντροφός του, Νάσος, τον περίμενε στην παραλία μαζί με τον γιο τους. Στα λευκά ήταν ντυμένη και η κουμπάρα του ζευγαριού, Ελένη Φουρέιρα, που πέρασε τις βέρες στο ζευγάρι μπροστά στη θάλασσα.

    Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο

    ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ

    ΓΑΜΟΣ

    ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Twitter : Αστεία βίντεο με ζώα που προκαλούν γέλιο γίνονται viral

    Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε ορισμένες αστείες αλληλεπιδράσεις μεταξύ...

    Μία groomer μοιράζεται τα μυστικά για ένα υγιές τρίχωμα στα κατοικίδιά μας

    Το λαμπερό τρίχωμα στα ζώα μας είναι ένδειξη υγείας-φυσικά,...

    10 συμβουλές για πετυχημένες τηλεδιασκέψεις

    Η πανδημία και τα lockdown έφεραν για τα καλά...

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έγινε στρίπερ

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έκανε ένα...