Παντρεύεται η Παρασκευή Κερασιώτη: Το τσιγγάνικο γλέντι και ο χορός με τον σύντροφό της

    Ημερομηνία:

    Ευχάριστα νέα για την Παρασκευή Κερασιώτη. Το γνωστό μοντέλο παντρεύεται, όπως ενημέρωσε μέσα από τα social media η αδελφή της, Ελένη.

    Συγκεκριμένα, η Ελένη Κερασιώτη δημοσίευσε ένα βίντεο από το μεγάλο τσιγγάνικο γλέντι στο οποίο η Παρασκευή Κερασιώτη χόρεψε ξυπόλητη δίπλα στον αγαπημένο της, με την οικογένειά της να μοιράζεται τη χαρά τους.

     

    Φλίγκος

     

    «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάτι δικό μου προσωπικό δεν με αφήνει να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι», είχε δηλώσει κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι η Παρασκευή Κερασιώτη.

    Το μοντέλο έχει κρατήσει μακριά από τα media τον σύντροφό της, αφού η ίδια αποκάλυψε την σχέση τους πριν από λίγους μήνες, όταν μοιράστηκε μια τρυφερή ανάρτηση δίπλα στον καλό της.

    «Η αγάπη είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει. Να παλεύετε για την αγάπη», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη – Δες ΕΔΩ το βίντεο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τη Μέριμνα – φωτό

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Μαζί με τους Αντιπεριφερειαρχες Γεωργια...

    Στα ύψη η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος – Οι καταναλωτές πληρώνουν όλο και περισσότερο

    Στα ύψη κυμαίνεται η τιμή του κρέατος, ιδίως του μοσχαρίσιου,...

    Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες: Γυρίζουν την πλάτη στη ρύθμιση οφειλών μέχρι 30.000 ευρώ

    Μικρή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων (ελεύθερων επαγγελματιών και...