Παντρεύεται πασίγνωστος Πατρινός – Μετά από 4 χρόνια σχέσης- ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για τον Πατρινό ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο και την οικογένειά του, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του ηθοποιού, Παντελής σε ηλικία 28 ετών.

    GLEARNET

    Ο ηθοποιός για ένα μικρό διάστημα παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, λίγες ημέρες μετά είχε επισκεφτεί και το Άγιο Όρος.

    Και ενώ τα επαγγελματικά του βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για την προσωπική του ζωή, καθώς σε λίγους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, λογοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, Βαλασία Συμιακού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News.

    Παντρεύεται πασίγνωστος Πατρινός - Μετά από 4 χρόνια σχέσης- ΦΩΤΟ

    Παντρεύεται πασίγνωστος Πατρινός - Μετά από 4 χρόνια σχέσης- ΦΩΤΟ

    «Ναι μου αρέσουν τα παιδιά και θέλω να αποκτήσω. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα και σου ξυπνούν ανάλογα ένστικτα. Ο αδελφός μου έχει δύο παιδάκια, το βλέπω με χαρά».

    Παντρεύεται πασίγνωστος Πατρινός - Μετά από 4 χρόνια σχέσης- ΦΩΤΟ

    Όσο για το αν στα άμεσα σχέδιά του είναι ο γάμος με την σύντροφό του Βαλασία Συμιακού απάντησε: «Ναι σκέφτομαι να γίνει μέσα στο 2024 ο γάμος».

    Παντρεύεται πασίγνωστος Πατρινός - Μετά από 4 χρόνια σχέσης- ΦΩΤΟ

    Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και ζει την απόλυτη ευτυχία. Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά μίας ισορροπημένης σχέσης ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε πει στο The 2Night Show: «Για να υπάρξει επιτυχία σε μία σχέση πρέπει να προσπαθείς, να παλέψεις, να χάσεις, να κερδίσεις. Ακόμα κι αν βρεις τι θέλουν οι γυναίκες, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να μάχεσαι για τον άνθρωπο που αγαπάς. Έχω προσπαθήσει, προσπαθώ και μα χούμε με έναν τρόπο όμορφο. Τα πάντα θέλουν φροντίδα».

    Παντρεύεται πασίγνωστος Πατρινός - Μετά από 4 χρόνια σχέσης- ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτεινή Γεωργαντά για τον γάμο της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Κρατάω τα καλά στοιχεία αυτής της σχέσης και του εύχομαι τα καλύτερα

    Σε ένα κεφάλαιο του παρελθόντος αναφέρθηκε η Φωτεινή Γεωργαντά και συγκεκριμένα...

    Είναι το αγουρέλαιο το πολυτιμότερο ελαιόλαδο; Πώς και πού το χρησιμοποιούμε;

    Το όνομα αγουρέλαιο περιγράφει τον φυσικό χυμό που προέρχεται από τη...

    EΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Κάνει λόγο για προβοκάτσια Ρηγόπουλου – Δεν απαντά για όσα δείχνει το βίντεο

    Για την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου απαντάει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

    “Πάτρα Ενωμένη” – Κώστας Σβόλης: Παρέμβαση για την επίθεση στον Π. Ρηγόπουλο

    Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων Κώστας...