Παντρεύτηκαν Adele και Rich Paul

    Ημερομηνία:

    Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Ριτς Πολ. Οι φήμες ότι έχουν παντρευτεί ήταν έντονες εδώ και καιρό. Πρόσφατα μάλιστα φούντωσαν όταν η Αντέλ να αποκάλεσε τον αποκαλεί τον ατζέντη «σύζυγό» της.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον ξένο Τύπο η Αντέλ επιβεβαίωσε τον γάμο της στο κωμικό σόου του καλύτερου της φίλου Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες, με δύο μέλη του κοινού να επιβεβαιώνουν τα νέα στο Deuxmoi.

    Ο ένας θεατής ανέφερε: «Ήμουν στο κωμικό σόου του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε “το έκανα”.

    Ένας άλλος θεατής πρόσθεσε: «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε «το έκανα». Σούπερ χαριτωμένη και γλυκιά».

    Παντρεύτηκαν Adele και Rich Paul

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θεία λειτουργία για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

    Στο πλαίσιο των φετινών Ιερών Πρωτοκλητείων, ἐκλήθησαν στὴν Θεία Λειτουργία, το πρωί της Τρίτης...

    Κόρινθος: Αγροτικό παρέσυρε ποδηλάτη που κατέληξε σε αρδευτικό αυλάκι

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26.11.2025) στον επαρχιακό δρόμο...