Παντρεύτηκε ο Ντένβερ του «La Casa de Papel» – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του

    Ημερομηνία:

    Την πιο όμορφη σελίδα της κοινής τους ζωής γύρισαν ο Χάιμε Λορέντε, γνωστός ως «Ντένβερ» από το «La Casa De Papel», και η Μάρτα Γκοενάγκα, οι οποίοι παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μεσαιωνικό Κάστρο του Μπατρες, σε μια διακριτική αλλά λαμπερή ατμόσφαιρα, με παρόντες μόνο συγγενείς και στενούς φίλους.

    Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στη Μαδρίτη, τίποτα δεν στάθηκε ικανό να επισκιάσει τη χαρά των νεόνυμφων, οι οποίοι γιόρτασαν την ξεχωριστή αυτή στιγμή πλαισιωμένοι από συγγενείς και στενούς φίλους. Αν και η τελετή πραγματοποιήθηκε σε αυστηρά ιδιωτικό κύκλο, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram στιγμές από το γάμο και το πάρτι, αποκαλύπτοντας ορισμένες λεπτομέρειες της εκδήλωσης.


    Ο Χάιμε Λορέντε επέλεξε ένα σκούρο μπλε φράκο, συνδυασμένο με γραβάτα και λευκό πουκάμισο. Η Μάρτα Γκοενάγκα εντυπωσίασε με ένα ασύμμετρο νυφικό με δαντελένιο μπούστο, άνοιγμα στο πλάι και ουρά.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο




    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ο καφές στην Ιταλία; Αυτές είναι οι αληθινές τιμές

    Από τον βορρά ως τον νότο, η Ιταλία αφηγείται...