Παντζαροσαλάτα: Δροσερή, γλυκιά και τραγανή

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Τα παντζάρια είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή και η παντζαροσαλάτα, είναι πάντα μια καλή ιδέα για την αξιοποίησή τους.

    Αυτή η σαλάτα, που μπορεί να μείνει για αρκετές μέρες στο ψυγείο, ταιριάζει και με ψάρια ή ψαρικά, αλλά και με κρέας.

    Tip: αν θέλουμε, η σαλάτα μας να έχει πιο καλή εμφάνιση, θα τρίψουμε τα βασικά υλικά στον χοντρό τρίφτη και δεν θα τα βάλουμε σε κομμάτια, που δίνουν μια, πιο ρουστίκ, αίσθηση.

    Tip 2: λίγη πατζαροσαλάτα, σε όμορφο σχήμα, στο πιάτο, με καπνιστό ψάρι, είναι υπέροχη ιδέα για ορεκτικό, σε ένα καθιστό δείπνο.

    Υλικά:

    • 500 γρ. παντζάρια, βρασμένα
    • 1 πράσινο μήλο
    • 50 γρ. καρύδια
    • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
    • 50 γρ. μαγιονέζα
    • 1 σκ. σκόρδο
    • 2 κ.σ. ξίδι
    • 20 γρ. ελαιόλαδο
    • αλάτι – πιπέρι

    Εκτέλεση: 

    Πολτοποιούμε το σκόρδο.

    Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

    Κόβουμε τα παντζάρια σε μεγάλους κύβους και το μήλο σε μικρούς, χοντροκόβουμε τα καρύδια και τα ρίχνουμε όλα στο μπολ με τη σάλτσα.

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, βάζουμε έστω για 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήσαμε τους οπαδούς της ΑΕΚ που χτύπησαν αστυνομικό στον αγώνα με τον Προμηθέα

    Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης...

    Είμαι Κινέζα, γεννήθηκα στην Ταϊβάν και το χριστιανικό μου όνομα είναι Πελαγία

    Είμαι Κινέζα, γεννήθηκα στην Ταϊβάν και το χριστιανικό μου όνομα είναι...

    Γυναικοκτονία στις Σέρρες: 59χρονος σκότωσε την σύζυγό του

    Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε, αυτή την φορά στο Σιτοχώρι Σερρών, όπου...

    ING: Τα 3 όπλα της Ευρώπης για να αποτρέψει έναν εμπορικό πόλεμο με τον Trump

    O «τυφώνας Trump» συνεχίζεται και όποιος αμφισβήτησε την αποφασιστικότητα...
    Best Shop