ΠΑΟΚ: Τρομερή σύμπτωση στις κληρώσεις του – Με Μάλμε ή Κλάκσβικ σε Champions, αλλά και Europa League

    Ημερομηνία:

    Κάτι… ανεπανάληπτο συνέβη στις κληρώσεις του ΠΑΟΚ σήμερα.

    Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν τόσο στην κλρωτίδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά αντίστοιχα και στο Europa League ώστε να μάθει τον αντίπαλό του είτε περάσει, είτε αποκλειστεί από την Μπάνια Λούκα που αντιμετωπίζει την Τετάρτη.
    Και η κληρωτίδα του έδωσε και στις δύο κληρώσεις το ίδιο ζευγάρι. Ο λόγος για το ζευγάρι Μάλμε – Κλάκσβικ.

    Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του Δικεφάλου ένα ζευγάρι που είναι στα μέτρα της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου. Η Μάλμε είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα από τους Νήσους Φερόε και εάν δεν προκύψει κάποια μεγάλη έκπληξη, τότε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Σουηδούς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εάν φυσικά ο ίδιος αποκλείσει την Μπάνια Λούκα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσει την ομάδα από τα Φερέο στο Europa League.
    Η πρώτη αναμέτρηση για της φάσης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα διεξαχθεί εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ στις 6-7/08 με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τούμπα (εάν έρθει η πρόκριση απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα) για τις 13/08.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιδρύθηκε στην Πάτρα Σύλλογος “Φίλοι Καλαβρύτων” – Τα ιδρυτικά μέλη

    Οι «ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΦΙΛΟΙ.ΚΑ.» είναι οντότητα πρωτοβουλίας...

    Πάτρα: Η εορτή των Εισοδίων στον Ομπλό – φωτό

    Δεκάδες πιστοί παρευρέθηκαν στην εορτή των Εισοδίων στην Ι.Μ....

    Αίγιο: Η μητρόπολη τίμησε τους ευεργέτες Αθανάσιο και Μαρίνα Μαρτίνου – φωτό

    Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας τίμησε τους ευεργέτες...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/11/2025

    14:30 COSMOTE SPORT 3 HD Κόβεντρι – Γουέστ Μπρομ...