ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: Αντίθετος με τον τρόπο επιλογής των μελών της Επιτροπής για την ονοματοδοσία οδών και πλατειών

    Ημερομηνία:

    Αντίθετος και με τη διαδικασία, αλλά και με τον τρόπο επιλογής των μελών της Επιτροπής για την ονοματοδοσία οδών και πλατειών της Πάτρας ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος κάτι που έδειξε ολοφάνερα κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο. Η βασική αναφορά του Ν. Παπαδημάτου είχε ως εξής:

    «Η απόδοση τιμής σε πρόσωπα που συνεισέφεραν στην ιστορική πορεία της Πάτρας μέσα στον χρόνο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Και θα πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την Ιστορία της Πάτρας, που είναι καταξιωμένοι και οι οποίοι προσεγγίζουν με αξιοπιστία, αμεροληψία και χωρίς σκοπιμότητες το παρελθόν.

    Παράλληλα, μια τέτοια Επιτροπή, που θα ασχοληθεί με την ονοματοδοσία οδών και πλατειών, θα πρέπει να είναι και μικρή σε αριθμό μελών. Εμείς θεωρούμε ότι μια Επιτροπή των 25 ατόμων η οποία θα συγκροτηθεί για να ασχοληθεί 3-4 φορές τον χρόνο με τέτοιου είδους σοβαρά θέματα, θα έχει απόδοση που θα είναι πολύ κατώτερη του αναμενομένου σε ποιοτικό επίπεδο.

    Κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα συμμετείχαμε καν στην Επιτροπή. Είναι μια κακή διαδικασία για την Πάτρα με τον τρόπο που γίνεται. Ο Δήμαρχος, μας ανακοίνωσε ότι θα έχει πλειοψηφία 3/5 και επιτρέπει κι έναν εκπρόσωπο από κάθε παράταξη. Ισως ήρθε η ώρα να ενωθούμε και πάλι σαν αντιπολίτευση. Κι αφού εμείς έχουμε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο να βρεθούμε και πάλι απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές κι ας μας πουν ό,τι θέλουν περί… μαύρου μετώπου, κλπ. Ισως τελικά μόνον έτσι σταματήσει η ασυδοσία της Δημοτικής Αρχής.

    Λυπούμαστε πολύ, αλλά τόσο σοβαρές υποθέσεις που αφορούν όλους τους πατρινούς και τις επόμενες γενιές, απαιτούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα σοβαρότητα, καθώς και λιγότερη ιστορική μονομέρεια εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καρυστιανού: Η λέξη κόμμα και το όνομά μου δεν είναι συμβατά – Δεν γνώριζα τον Καραχάλιο

    «Ο κ. Καραχάλιος μιλάει για κάτι υποθετικό, για κάτι που...

    Ευρωπαϊκοί θρίαμβοι για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, απρόσμενη γκέλα για ΑΕΚ

    ΑΟΚ και Παναθηναϊκός πήραν υπερπολύτιμα τρίποντα με τις δύο...

    Απίστευτο συμβάν σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας: Πέταξαν κόπρανα στο Γυμνάσιο και έβαλαν κόλλες με καρφίτσες – φωτό

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Γυμνάσιο Σαγεΐκων Δυτικής Αχαΐας. Όπως...

    Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη ο Κώστας Σβόλης

    Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: Στην όμορφη...