ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε έναν κόσμο σουρεαλισμού και τεχνητής εικονικής πραγματικότητας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ αναφέρει τα εξής:

    Για μια ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαπιστώσαμε με μεγάλη μας θλίψη ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε έναν κόσμο σουρεαλισμού και τεχνητής εικονικής πραγματικότητας.

    Σε ό,τι αφορά το θέμα των δημοτικών τελών, θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει μια πολιτική που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών και ειδικότερα εκείνων που ζουν στις περιοχές των πρώην Καποδιστριακών Δήμων. Η δική μας πρόταση για δημοτικά τέλη με τρεις συντελεστές, έναν για το κέντρο της Πάτρας, έναν για τις περιοχές από Ψαθόπυργο έως Καμίνια και έναν για τα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα,  ανταποκρίνεται στον ρεαλισμό και στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

    Σε ό,τι αφορά την κοινωνική (την ποια…;) πολιτική της Δημοτικής Αρχής, αυτή μόνον ως επικοινωνιακή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μη έχουσα κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

    Πιο χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τους συμπολίτες μας που τους κόβεται το ρεύμα, με τη Δημοτική Αρχή από τη μια να μην τους μειώνει τα δημοτικά τέλη και από την άλλη να εκμεταλλεύεται τις προβλέψεις του Νόμου και να λογίζει σκόπιμα την παρέμβαση του Κράτους για την στήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών μας, ως δική της «κοινωνική πολιτική»!!!

    Τέλος, σε ό,τι αφορά το τεχνικό πρόγραμμα, η Δημοτική Αρχή εξαπάτησε επί της ουσίας τους δημότες της Πάτρας, με μια προεκλογική αριθμητική φούσκα και δεν συνέχισε να πραγματοποιεί μελέτες απορρόφησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για έργα υποδομής, την ίδια στιγμή που υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στον Δήμο Πατρέων σε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας, αντιπλημμυρικών έργων, κλπ.

    Στη Δημοτική Αρχή, μας λένε ότι εκτελούν έργα στην Πάτρα χωρίς να προσδιορίζουν ακριβώς που (!), όμως το σίγουρο είναι ότι πέρα από την οδό Βενιζέλου και την οδό Αγίας Σοφίας επί της ουσίας δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Οι δε περιοχές των πρώην Καποδιστριακών Δήμων (και όχι μόνο…) έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς στη μοίρα τους.

    Αυτό φυσικά, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν είναι τεχνικό πρόγραμμα, είναι ένα μοντέλο που μόνο μια λαϊκίστικης κοπή Δημοτική Αρχή θα μπορούσε να εφαρμόσει.

    Με λίγα λόγια πιστεύουμε ότι η εν λόγω Δημοτική Αρχή είχε και τη δυνατότητα και τον χρόνο για να φτιάχνει μελέτες για έργα, για να απορροφάει Ευρωπαϊκά προγράμματα και για να δημιουργήσει μια πραγματική αναπτυξιακή προοπτική για όλη την πόλη μας, όμως ασχολείτο πάντοτε ΜΟΝΟ με την καταγγελία οποιασδήποτε ελπιδοφόρας προσπάθειας και μελέτης, π.χ. έλος Αγυιάς, αξιοποίηση Παναχαϊκού και αποθηκών ΑΣΟ (μελέτες, βέβαια, τις οποίες αργότερα οικειοποιήθηκαν…), κλπ.

    Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και η Δημοτική Αρχή ζει ακόμη στον κόσμο της, σε μια εποχή εικονικής πραγματικότητας…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτήν την ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ

    Έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο, που διεξήχθη σε ηλικιακές...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 8 και την Δευτέρα 10/11/2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ χήρα ΓΕΩΡΓ. ΛΑΓΟΥ  ΕΤΩΝ 81  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

    Στη φυλακή τρία άτομα για τη δολοφονία του 20χρονου Μάριου

    Τον δρόμο για τη φυλακή, παίρνουν οι 3 συλληφθέντες...

    Δεν εξηγήθηκε ποτέ: Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που επιβεβαίωσαν χιλιάδες πιστοί

    Ένα ακατάπαυστο θαυμαστό φαινόμενο συμβαίνει στον τάφο του Αγίου...