Παπαδημητρίου – Γεροντιδάκης: Η κοινή εμφάνιση σε φεστιβάλ στη Μυτιλήνη

Ημερομηνία:

Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκηςγια να συμμετάσχουν στο «2ο Φεστιβάλ Σαπφούς» που έχει στόχο να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.

PHILOXENIA

Δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που οι δύο ηθοποιοί έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις ή έχουν απαθανατιστεί μαζί. Παρόλα αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις Αποθήκες Σαπλιτζά του Κάστρου της Μυτιλήνης σε μία εκδήλωση για τον Φρέντυ Γερμανό, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάθισαν δίπλα-δίπλα και διάβασαν αποσπάσματα από βιβλίο του αείμνηστου δημοσιογράφου και συγγραφέα που καταγόταν από τη Λέσβο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ανδρέας Τσώκος: Στην «πρώτη γραμμή» της Υγείας σε Ρίο και Αίγιο

«Στοίχημα ευθύνης η ενίσχυση του ΕΣΥ και η φροντίδα...

Πάτρα: Το λιμάνι αποχαιρετά τον Γιάννη Κουλούρη – «Υπόδειγμα επαγγελματία, φωτεινό παράδειγμα»

Με λόγια βαθιάς εκτίμησης και συγκίνησης αποχαιρετά τον Γιάννη...

Η Παναχαϊκή περιμένει στήριξη μέσω των καρτών διαρκείας

Ενας από τους στόχους που έχει θέσει εξαρχής το...

Πάτρα: Γιατί η Γεωργία Ντάτσικα ευχαριστεί τον Διοικητή του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”

Θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο...