Παπαδόπουλος για θάνατο Τζένου: «Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό»

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του καταγόμενου απ’ την Κέρτεζη Καλαβρύτων δημοσιογράφου και Γενικού Διευθυντή των ΜΜΕ του Ομίλου των «Παραπολιτικών» Παναγιώτη Τζένου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Θέλω να εκφράσω την βαθιά οδύνη όλων των δημοτών του Δήμου Καλαβρύτων για την αδόκητη απώλεια ενός διακεκριμένου συμπατριώτη μας που για πολλά χρόνια υπηρέτησε με συνέπεια, με πάθος κι αυταπάρνηση το χώρο της ενημέρωσης. Ο θάνατος του Παναγιώτη Τζένου μάς συγκλόνισε όλους.

    Ο εκλιπών υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, μια πληθωρική κι ανήσυχη προσωπικότητα, ένας αγωνιστής της ενημέρωσης, του πολιτικού και δημοκρατικού διαλόγου. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

    Στη σύζυγό του, στο γιο του, στους γονείς του, στις αδερφές του με τις οικογένειές τους, σε όλους τους συγγενείς του και στους συναδέλφους του εκφράζω τα πιο βαθιά συλλυπητήρια μου. Ιδιαίτερα στον πατέρα του Γιάννη με τον οποίο επί πολλά χρόνια υπήρξαμε στενοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακός: Ειλημμένη απόφαση για πώληση του Μουζακίτη, γράφει το ΑΠΕ

    Ο Χρήστος Μουζακίτης δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική περίοδο...

    Μεσσηνία: Έστησαν… γλέντι μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα – Διατάχτηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση

    Βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας κύμα...

    Η Βασιλική έπιασε το απόλυτο 20 στις Πανελλήνιες των ΕΠΑΛ: Τα κατάφερα με πολύ κόπο, αλλά και στήριξη, λέει

    Συγκεντρώνοντας το απόλυτο «20» στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, η Βασιλική Αλεξία...