Παπαδόπουλος: Τιμή στην Αϊτή με σφραγίδα Καλαβρύτων

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμος Καλαβρύτων έχει στα σκαριά μια κίνηση ματ, με την οποία δικαιωματικά θα κερδίσει τον θαυμασμό και την αναγνώριση απ’ όλο τον κόσμο! Με εισήγηση του Θανάση Παπαδόπουλου, και με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμος Καλαβρύτων μπαίνει μπροστάρης σε μια εκστρατεία για να ανταποδώσει η Ελλάδα, και έμπρακτα και συμβολικά, την ιστορική χειρονομία της Αϊτής το 1822, που πρώτη σε όλη την τότε υφήλιο αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση και τον αγώνα της χώρας μας για ανεξαρτησία!

    Τι ετοιμάζει ο Δήμος Καλαβρύτων; Θα οργανώσει ένα μεγάλο πρότζεκτ για τη συγκέντρωση χρημάτων με τα οποία θα κατασκευαστεί στην, χειμαζόμενη και ταλαιπωρημένη από ένα σωρό δεινά, Αϊτη είτε ένα νοσοκομείο είτε ένα σχολείο!

    Μέσα στο καλοκαίρι, μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Π», ο Θανάσης Παπαδόπουλος, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων, είναι μέσα στην ελληνική αποστολή του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, η οποία θα επισκεφτεί την Αϊτή για απόδοση τιμών!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 πράγματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν πρόκειται για το σεξ και την ερωτική σύνδεση,...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...