Παπάγου: Υψωσε αλβανική και σημαία του ψευδοκράτους στα παράθυρα

    Ημερομηνία:

    Σε μια περιοχή όπου μεγάλη μερίδα των κατοίκων είναι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, και που είναι η έδρα του ΓΕΕΘΑ, το μόνο που δεν θα περίμενε να δει κανείς ήταν οι σημαίες του ψευδοκράτους των Τουρκοκυπρίων και της Αλβανίας.

    Κι όμως, αυτό συνέβη -όπως μεταδόθηκε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ- με τα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του Παπάγου να βλέπουν τις δυο σημαίες αναρτημένες στην πρόσοψη σπιτιού.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το σπίτι δεν είναι εγκαταλελειμμένο, και οι κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο αργότερα, όταν οι αστυνομικοί είχαν φύγει, κάτοικοι της περιοχής μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και κατέβασαν τις δυο σημαίες.

    Αρκετοί έκαναν λόγο για απόπειρα προβοκάτσιας, ενώ αναμένεται η συνέχεια του θέματος τα επόμενα 24ωρα.

    Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στο σπίτι φέρεται να διαμένει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής αγνώστων λοιπών στοιχείων.

    Πηγή: in.gr

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...