Παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    Μερίδες: 4

    Διαδικασία

    1. Για να ετοιμάσουμε τις παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι, πρώτα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
    2. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 200 ml από το νερό όπου τα βράσαμε.
    3. Παράλληλα, χτυπάμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια με το σκόρδο, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πολτός.
    4. Αδειάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα, προσθέτουμε το τυρί και το γιαούρτι καθώς και όσο νερό από αυτό που κρατήσαμε στην άκρη χρειάζεται για να σχηματιστεί μια ρευστή κρέμα.
    5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
    6. Μοιράζουμε στα πιάτα, πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα και σερβίρουμε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παξοί: Τη Δευτέρα απολογούνται οι γονείς και ο παππούς της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα

    Προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή τη Δευτέρα, 25...

    Κουνέλι στο τηγάνι αμαριώτικο, με άρωμα από λεμονόφυλλα

    «Το κουνέλι θέλει δυνατό τηγάνισμα», συμβουλεύει ο Νεκτάριος Μοσχονάς,...

    Φοροδιαφυγή: Βελτιωμένα κίνητρα για αποδείξεις

    Επανεξετάζονται τα κίνητρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, με το...

    Στο μικροσκόπιο των κομμάτων ο «γρίφος» Τσίπρα

    Δεν διαφωνεί κανείς πως μια πιθανή δημιουργία κόμματος από...