Παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    Μερίδες: 4

    Διαδικασία

    1. Για να ετοιμάσουμε τις παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι, πρώτα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
    2. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 200 ml από το νερό όπου τα βράσαμε.
    3. Παράλληλα, χτυπάμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια με το σκόρδο, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πολτός.
    4. Αδειάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα, προσθέτουμε το τυρί και το γιαούρτι καθώς και όσο νερό από αυτό που κρατήσαμε στην άκρη χρειάζεται για να σχηματιστεί μια ρευστή κρέμα.
    5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
    6. Μοιράζουμε στα πιάτα, πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα και σερβίρουμε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα – Σοφία Ζαχαράκη: Πρόληψη για τα ναρκωτικά στην Δυτική Αχαϊα

    Η Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ασφάλεια στα σχολεία...

    Έμαθε ότι ο πατέρας της ήταν δωρητής σπέρματος και έχει 15 ετεροθαλή αδέλφια – «Δεν θέλει καμία επαφή μαζί μου»

    Η Σάρα Σμιθ μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι αλλά πάντα επιθυμούσε...

    Τέσσερα “σημάδια” ότι έχετε πέσει θύμα χειραγώγησης

    Από την οικογένεια έως τις ερωτικές σχέσεις και την...