Παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    Μερίδες: 4

    Διαδικασία

    1. Για να ετοιμάσουμε τις παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι, πρώτα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
    2. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 200 ml από το νερό όπου τα βράσαμε.
    3. Παράλληλα, χτυπάμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια με το σκόρδο, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πολτός.
    4. Αδειάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα, προσθέτουμε το τυρί και το γιαούρτι καθώς και όσο νερό από αυτό που κρατήσαμε στην άκρη χρειάζεται για να σχηματιστεί μια ρευστή κρέμα.
    5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
    6. Μοιράζουμε στα πιάτα, πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα και σερβίρουμε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκδήλωση από την Στέγη Καλαβρυτινών με τους Μινόρε Παράπονο – ΦΩΤΟ

    Μιά εξαιρετική βραδυά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2025...

    Μουσική ανάσα δροσιάς στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών – ΦΩΤΟ

    Η μουσική είναι πάντα εδώ — δίπλα μας! Μας συνοδεύει...

    ΠΑΤΡΑ: Η γιορτή των επιτυχόντων στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα

    Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια...