Παππάς από Αγρίνιο: «Μεταφέρουμε το μήνυμα της νίκης»

    Ημερομηνία:

    Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του δήμου Αγρινίου, βρέθηκε χθες, Κυριακή (5/2), ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς.

    Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως την χειρότερη της μεταπολίτευσης και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που θα πρέπει ο κόσμος να συμπορευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    Τόνισε σε δηλώσεις που πως «εκκινεί η σεζόν της πολιτικής αλλαγής. Το δίλημμα καθώς πηγαίνουμε προς την κάλπη, γίνεται απολύτως καθαρό μπροστά τα μάτια του ελληνικού λαού». Και συνέχισε λέγοντας ότι «είτε θα έχουμε πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική κυβέρνηση τη Δευτέρα το πρωί, είτε θα ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων ο κ. Μητσοτάκης και θα βάλει τη χώρα σε ένα κύκλο αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, αστάθειας στο κοινωνικό, στο οικονομικό επίπεδο και στο πολιτικό επίπεδο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας – φωτό

    Πανικός στις 6 το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών...

    Στο Σουδάν συνελήφθη ο χασάπης του αιώνα: Καυχιόταν ότι σκότωσε μόνος του πάνω από 2.000 ανθρώπους

    Στη σύλληψη του «Αμπού Λούλου» ενός πολέμαρχου του στρατού...

    Ροτβάιλερ επιτέθηκε και τραυμάτισε πολίτη στην Καλαμάτα – Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα, όταν ροτβάιλερ επιτέθηκε...