Παππάς στην Αθήνα, Γαβρίλης στον Πειραιά, Αϊβαλής στην Πάτρα- Το πρώτα ονόματα υποψηφίων δημάρχων ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Θέμα ημερών ή και ωρών είναι η ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου των ονομάτων των υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξει σε κάποιους από τους κεντρικούς Δήμους της χώρας.

    Για το Δήμο Αθηναίων θα ανακοινωθεί η στήριξη στο διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά.

    Για το Δήμο Πειραιά η στήριξη στον Γιώργο Γαβρίλη, πρώην αντιπεριφερειάρχη της Ρένας Δούρου.

    Για το Δήμο Πάτρας η υποψηφιότητα του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Αϊβαλή.

    Ενδεχομένως ανακοινωθούν και κάποια άλλα ονόματα, μεταξύ των οποίων δεν θα είναι όμως ο υποψήφιος για τη Θεσσαλονίκη, καθώς φαίνεται πως υποχωρεί το ενδεχόμενο του πρώην πρύτανη Γιάννη Μυλόπουλου – ήδη βολιδοσκοπείται πρόσωπο που το όνομα του δεν έχει …πολυκυκλοφορήσει.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Κουμουνδούρου έχει επιλέξει τους υποψηφίους που θα στηρίξει σε πάνω από 50 Δήμους, αλλά για λόγους τακτικής δεν θα ανακοινωθούν αυτές τις ημέρες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα απέναντι στο deadline του 2026 – Οι προκλήσεις και τα βήματα μέσα σε 18 μήνες

    Το αναθεωρημένο ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» καλύπτει 76...

    Πάτρα: Ακυρώνονται τα live των Koukles Club Athens και Rosanna Mailan στο Royal

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Ακύρωση Συναυλιών Πάτρα 24 και 27...
    Best Shop