Παππούς 92 χρονών, έριξε το αμάξι σε ελιά, απεγκλωβίστηκε, “ξεσκονίστηκε” και πήγε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας

    Ημερομηνία:

    Έκανε όπισθεν και κατέληξε σε χωράφι με αναποδογυρισμένο όχημα 92χρονος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε μόνος του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, για προληπτικούς λόγους, στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

    Το τροχαίο συνέβη σήμερα, Τρίτη, το πρωί, στο Μηλιαράδω του δήμου Βιάννου. Ο 92χρονος, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οδηγός του οχήματος έκανε όπισθεν και το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε χωράφι με μεγάλη κλήση, ανατράπηκε και την πορεία του ανέκοψε ένα ελαιόδεντρο.

    Άμεσα κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστική, ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ, ωστόσο, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, ο 92χρονος βγήκε μόνος του από το όχημα, ανέβηκε χωρίς βοήθεια στο δρόμο και διακομίστηκε στο κέντρο υγείας για προληπτικούς λόγους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης η εκτίναξη των τιμών στο μοσχαρίσιο κρέας – Σε ποια περίπτωση θα υπάρξει παρέμβαση

    Από πολύ στενά παρακολουθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης την εκτίναξη...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από την ζωή ένας ιερέας που όλοι σέβονταν και αγαπούσαν

    Εκοιμήθη σε ηλικία 90 ετών ο παπά Κώστας Καπετανόπουλος,...

    Καιρός: Έρχεται 5ημερο με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και 6 μποφόρ – Με καύσωνα θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος

    «Σκωτσέζικο ντους» από τον καιρό για ακόμη μία φορά. Μετά τον...