Παραδόθηκαν οι τρεις καταζητούμενοι για το μακελειό στα Βορίζια – Εντοπίστηκε το ξενοδοχείο που κρυβόταν ο ένας

Ημερομηνία:

Παραδόθηκαν τα τρία αδέρφια Φραγκιαδάκη που καταζητούνταν για την εμπλοκή τους στο μακελειό στα Βορίζια Ηρακλείου.

Τα τρία μέλη της οικογένειας των Φραγκιαδάκηδων ηλικίας 19, 27 και 29 ετών, τα οποία φέρονται να είχαν συμμετοχή στο αιματηρό περιστατικό το πρωί του περασμένου Σαββάτου (01.11.2025) στο χωριό Βορίζια στο Ηράκλειο, παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος τους επικοινώνησε με την αστυνομία και όρισαν σαν σημείο συνάντησης περιοχή ένα χωριό έξω από το νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ξενοδοχείο στο οποίο κρύβονταν ο ένας από τους τρεις και έχουν προσαγάγει τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

Από χτες Δευτέρα, η οικογένεια των Φραγκιαδάκηδων άφηνε να εννοηθεί ότι τα τρία αδέρφια μετά την κηδεία της 56χρονης θείας τους θα έδιναν το στίγμα τους έτσι ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη και όχι να κρύβονται σαν δραπέτες.

Έτσι, οι τρεις τους μαζί με τους υπόλοιπους δύο συλληφθέντες της ίδιας οικογένειας θα βρεθούν ενώπιων του εισαγγελέα την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου να απολογηθούν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαΐα: Ιστορικά αυτοκίνητα στους δρόμους του κρασιού! Με φόντο… την Αchaia Clauss

Μια διαφορετική διαδρομή, που συνδυάζει την ιστορία της αυτοκίνησης...

Ο Καλαβρυτινός που διεκδικεί την δημαρχία του Σικάγου

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Σικάγου, ανακοίνωσε...

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα έως το τέλος του 2026

Τέσσερις Κυριακές με προαιρετικά ανοιχτά εμπορικά καταστήματα απομένουν έως το...

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών για την απώλεια του Δήμου Ντάγκα

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας εκφράζει τη βαθιά του...